Rouk Zouk: Παίκτης «βάπτισε» τον Κωνσταντίνο Καβάφη τραγουδιστή και στιχουργό
Το αστείο περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της εκπομπής «Ρουκ Ζουκ» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το «Rouk Zouk», αναμφισβήτητα, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια των τελευταίων ετών στην ελληνική τηλεόραση. Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κερδίσει το κοινό, ενώ και η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια που σε βάζει στη διαδικασία να το παρακολουθήσεις. Το καλύτερο όλων, βέβαια, είναι το χιούμορ κάποιων παικτών, αλλά και τα αστεία περιστατικά στις προσπάθειές τους να βρουν κάποιες λέξεις.
Έτσι, λοιπόν, ένα πραγματικά αστείο περιστατικό σημειώθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο, όταν ένας παίκτης «βάπτισε» τον Κωνσταντίνο Καβάφη τραγουδιστή και στιχουργό. «Θα σε πάω στον Κωνσταντίνο Καβάφη» είπε, αρχικά, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 με τον παίκτη ν' αναρωτιέται: «Τραγουδιστής;» και τη Ζέτα να σχολιάζει: «Εννοείται, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τραγουδάνε». Τότε ο παίκτης απάντησε: «Έχω πάει στον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν τραγούδαγε κανένας Καβάφης. Δεύτερο όνομα;».
Χωρίς να θέλει να δώσει άλλο συνέχεια στο διάλογο η Ζέτα, διάβασε κάποιους στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη ώστε να του κάνει την ερώτηση και να κερδίσει τη λέξη. Και κάπου εκεί ήρθε η τελειωτική ατάκα του παίκτη: «Άρα δεν είναι τραγουδιστής, είναι στιχουργός».
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



