• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψε αγνοούμενος στο ναυάγιο στην Κερύνεια - Η στιγμή που σπάει η αριστερή καρίνα του πλοίουΝέα ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Μαζωνάκη - Η εικόνα του ιατρείου που «δεν δένει» με όσα περιέγραψαν οι διασώστεςΠροσπάθησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους μέσω AI - Η έκθεση της AnthropicΘάνατος Μαζωνάκη: Σάλος με την κατηγορούμενη γιατρό - Εμφανιζόταν ομιλήτρια σε ιατρικό συνέδριο χωρίς κανέναν έλεγχο
δημοφιλές τώρα: Επίδομα ανεργίας για δύο μήνες: Θύελλα αντιδράσεων μετά τη δήλωση Μαρινάκη
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   19.11.2020 10:56
Newsroom
Newsroom

Γιώργος Μαυρίδης: Σε καλύτερη κατάσταση ο παρουσιαστής που νοσεί από κορονοϊό

Καλά τα νέα για την υγεία του Γιώργου Μαυρίδη, που νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Γιώργος Μαυρίδης (NDP Photo)
Γιώργος Μαυρίδης (NDP Photo)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Θετικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υγεία του γνωστού παρουσιαστή και tattoo artist Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό και νοσηλεύεται με βαριά συμπτώματα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Χθες, η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια που επίσης νοσεί και νοσηλεύτηκε μίλησε για την κατάσταση της υγεία τους, αναφέροντας: «Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο».

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Μαυρίδης: Το μήνυμα από το νοσοκομείο - Σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό ο παρουσιαστής

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η δικηγόρος του παρουσιαστή, Ματίνα Μάλλα: «Ο Γιώργος είναι δυνατός οργανισμός, είναι δυνατό παιδί θα πάνε όλα καλά. Δεν έχει διασωληνωθεί, είναι σε θάλαμο και παίρνει τη θεραπεία του κανονικά. Ψυχολογικά είναι όπως οποιοσδήποτε που είναι στο νοσοκομείο».   

Συνεργάτης της εκπομπής μίλησε και με την σύντροφο του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια, η οποία περνά σε όλους το μήνυμα της πρόληψης και προσοχής κατά του κορονοϊού. Η ίδια είναι μόλις 29 ετών και το ζευγάρι δεν έχει κανένα υποκείμενο νόσημα. Χθες μίλησε για την κατάσταση της υγεία τους: «Μας έπιασε πάρα πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα, εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμη κάθομαι στο σπίτι. Θα δούμε πως θα εξελιχθώ και αν θα ακολουθήσω κι εγώ ή αν θα παραμείνω εδώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ. Νιώθω ότι θέλω μόνιμα να κοιμάμαι από την αδυναμία. Δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Και εμείς πιστεύαμε ότι είναι δύσκολο» είπε η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη.

«Λέγαμε "οκ", δύσκολο, προσέχουμε, αλλά στην πράξη… Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή οι ασυμπτωματικοί είναι πάρα πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να σας περιγράψω, δηλαδή μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί και να μην ξανά αρρώσταινε άλλος άνθρωπος από αυτό το πράγμα.», είπε η Κρίστη Καθάργια για τον κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη

Όσα ισχυρίζονται οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη: «Ήμουν σε πανικό» - «Είχα πάει για φαγητό»

Προσπάθησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους μέσω AI - Η έκθεση της Anthropic

Αγιασμός με... ψύλλους: Τσίμπησαν μαθητές δημοτικού και δασκάλους - Μπήκε λουκέτο μέχρι νεωτέρας

«Μια Ελλάδα Παρέα» στο OPEN: Μαλέσκου, Ζαρίφη, Βουράκης, Μαλλιαρός θέλουν να φέρουν στην τηλεόραση όσα μας κάνουν να χαμογελάμε

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κορονοϊός
  • Θεσσαλονίκη
  • Γιώργος Μαυρίδης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr