Άγριες Μέλισσες spoiler: Το πάρτι γενεθλίων της Σοφούλας θα φέρει κοντά Μπάμπη και Ασημίνα
Ο ερωτικός χορός της Ασημίνας και του Μπάμπη που θα βγάλει εκτός εαυτού τον Νικηφόρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Δραματικά γεγονότα αλλάζουν τις ζωές των ηρώων στον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝT1, με τις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια Σεβαστού να παλεύουν με τη μοίρα. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη μετά τον σοβαρό τραυματισμό της να επιστρέφει στο Διαφάνι, την Ασημίνα να συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο και τον Κωνσταντή να μαθαίνει για το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πρωινό», η Σοφούλα θα διοργανώσει ένα πάρτι γενεθλίων που θα φέρει ακόμα πιο κοντά τον Μπάμπη και την Ασημίνα. «Χορεύουν σχεδόν ερωτικά και αυτόν τον χορό θα τον δει ο Νικηφόρος. Θα γίνει έξαλλος για ακόμα μία φορά και θα υπάρξει σύγκρουση με την Ασημίνα, η οποία δεν παραδέχεται τίποτα».
Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη
Παράλληλα, στο σημερινό επεισόδιο, ο Αλέξης και η Πηνελόπη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη σχέση τους, παρά τα εμπόδια των Σεβαστών, όμως ο Μελέτης δεν δείχνει σίγουρος για τα αισθήματα της Πηνελόπης προς τον Αλέξη. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη, η οποία καταλήγει σε καυγά, ενώ την επόμενη μέρα η Δρόσω ενημερώνεται απ’ τον Κωνσταντή για μια απρόσμενη είδηση.
Ο Κυριάκος παρά τις προσπάθειες δεν μπορεί να προσεγγίσει τον Μπάμπη, ενώ ο Τόλλιας θέλει να επανορθώσει στη σχέση του με τον Άγγελο. Η Ελένη και ο Λάμπρος δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συγκρούονται καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται αυτήν την επιστροφή. Κι ενώ στο σπίτι των Σεβαστών είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Κωνσταντή, μια μεγάλη επιστροφή θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό.
Ξαναζεσταίνεται το «φλερτ» της κυβέρνησης στη μεσαία τάξη: Τι θα μπει στο καλάθι της ΔΕΘ
Η μεγάλη σύγχυση με τον χρόνο των εκλογών, τα ντέρμπι στα ψηφοδέλτια και ένα comeback στην Α΄Αθηνών
Ξεκινούν νέο... χορό κινητοποιήσεων οι αγρότες - Ορατό το ενδεχόμενο για «θερμό» καλοκαίρι
Το «δώρο» που έκανε άθελά του ο Τραμπ στο Ιράν: «Τους δώσαμε ένα όπλο πιο ισχυρό από οποιαδήποτε πυρηνική βόμβα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




