• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολέςΔημοσκόπηση Metron Analysis: Σταθερή πρωτιά για ΝΔ, ακολουθεί αμετακίνητος ο Τσίπρας - Η διαφορά ΠΑΣΟΚ-Καρυστιανού«Αρκετά με τον πόλεμο»: Ανοιχτή επιστολή Ζελένσκι σε Πούτιν - Τον καλεί σε συνάντηση για λήξη της σύρραξηςΦωτιά στις παλιές εστίες στου Ζωγράφου: Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα
δημοφιλές τώρα: H Τουρκία μετά το «όχι» για τα F-35 «βάζει στο μάτι» την Ελλάδα: Το μήνυμα και η προειδοποίηση...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   11.01.2021 13:35
Newsroom
Newsroom

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το «αληθινό» σπίτι που ζουν οι αδελφές Σταμίρη στο Διαφάνι

Η αγροικία των αδελφών Σταμίρη και όλα όσα αποκαλύπτει η Θεοφανία Παπαθωμά για τη Βιολέτα και τον Μιλτιάδη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη - σκηνικό «Άγριες Μέλισσες»
Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη - σκηνικό «Άγριες Μέλισσες»
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Είναι το σπίτι που στεγάζει όλα τα αδιέξοδα και την αρχή του δράματος στις ζωές των τριών αδελφών Σταμίρη στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες». Η εκπομπή «Ευτυχείτε!» βρέθηκε στο πραγματικό «σπίτι» της σειράς, το οποίο φυσικά είναι μέρος του σκηνικού που έχει «στήσει» η παραγωγή των «Άγριων Μελισσών». Πρόκειται για το πατρογονικό σπίτι της Ελένης (Μαρία Κίτσου), στο οποίο παντρεύτηκε τον Σέργιο και εκεί συνέβη η δολοφονία του, στην αρχή της πρώτης σεζόν της σειράς. Σε αυτό το απίτι επέστρεψε η Ελένη μετά τη φυλακή και η Δρόσω μετά την Τρούμπα και σε αυτό το σπίτι επιστρέφει και η Ασημίνα για να βρει τον εαυτό της μέσα στην αναμνήσεις.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας

Σύμφωνα με το σενάριο τα γεγονότα της σειράς λαμβάνουν χώρα στο Θεσσαλικό κάμπο. Το ιδιαίτερο σκηνικό που δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για την σειρά βρίσκεται στα Σπάτα. Η αγροικία μπορεί να είναι μόνο μία πρόσοψη, έχει γίνει όμως καταπληκτική δουλειά, ενώ φαίνονται ακόμα και οι ρωγμές της υγρασίας - όπως ανέφερε το ρεπορτάζ. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι και συνάντησε την Θεοφανία Παπαθωμά, που ερμηνεύει τον ρόλο της Βιολέτας και μίλησε για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και τη συνέχειά της την επόμενη σεζόν!

Διαβάστε ακόμα:Θεοφανία Παπαθωμά: «Οι Άγριες Μέλισσες είναι μία σειρά που μπορεί να πάει και για πέντε σεζόν»

«Αυτό το σίριαλ είναι ευλογία και για μας που το γυρίζουμε και για τον κόσμο που το βλέπει. Εύχομαι να συνεχιστεί και τρίτη χρονιά» είπε η Θεοφανία Παπαθωμά. Για τον ρόλο της και τα spoilers ότι θα παντρευτεί τελικά τον Μιλτιάδη ανέφερε: «Η πολύπαθη Βιολέτα κάπως πρέπει και αυτή να ηρεμήσει και να αποκατασταθεί. Γιατί αν της φύγει και ο Μιλτιάδης μετά τι θα γίνει;».

Στην ερώτηση για την αποκάλυψη του παράνομου δεσμού του Μιλτιάδη με τη μητέρα Σταμίρη και του γεγονότος ότι ο θάνατός της δεν ήταν αυτοκτονία αλλά φόνος, η ηθοποιός σχολίασε τον χαμό από.... δολοφονίες, στη σειρά. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις είπε ακόμα ότι της αρέσει αυτή η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω και ότι Ασημίνα και Νικηφόρος αγαπιούνται πολύ.

Άγριες μέλισσες
Άγριες μέλισσες, Μιλτιάδης Βιολέτα

Τέλος, ευχήθηκε για ένα παιδί με τον ... Μιλτιάδη του χρόνου, αν συνεχίσει η σειρά και ξεκαθάρισε ότι «Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό, τον έχουμε κερδίσει σε όλα τα επίπεδα». Σε ερώτηση για το αν θα κάνει το εμβόλιο και αν στηρίζει τον σύζυγό της, Γρηγόρη Πετράκο απάντησε διπλωματικά: «Το εμβόλιο θα αποφασίσω αν θα το κάνω όταν έρθει εκείνη η ώρα. Γενικά είμαι βράχος στους ανθρώπους που αγαπώ. Για να αγαπάς τον άλλον πρέπει πρώτα να αγαπάς τον εαυτό σου. Άρα πρώτα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας».

Διαβάστε ακόμη

Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του

Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει

Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Θεοφανία Παπαθωμά
  • Άγριες μέλισσες
  • Μαρία Κίτσου
  • Διαφάνι
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr