• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετεKακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκηςΤραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
δημοφιλές τώρα: Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   23.01.2021 12:34
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Όσοι πάρουν τρία «ναι» μπαίνουν απευθείας στο σπίτι📌 Reward Day

MasterChef 5 πρεμιέρα: Το ανανεωμένο πλατό, οι αλλαγές λόγω πανδημίας και τα τρία πρόσωπα – κλειδιά

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του MasterChef 5 έχει ήδη ξεκινήσει - Μέσα από απρόσμενες αλλαγές, ο μαγειρικός πήχης ανεβαίνει αρκετά ψηλά και τα δεδομένα γίνονται ακόμα πιο απαιτητικά

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Το ανανεωμένο πλατό του «MasterChef 5» (Copyright: Star TV)
Το ανανεωμένο πλατό του «MasterChef 5» (Copyright: Star TV)

Οι κουζίνες του «MasterChef» παίρνουν και πάλι φωτιά και οι νέοι διαγωνιζόμενοι θα τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη ποδιά στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, που ανεβάζει αυλαία απόψε στις 21:00. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, oι συνθήκες της πανδημίας έχουν προκαλέσει και τις αντίστοιχες αναπροσαρμογές στην παραγωγή του «MasterChef».

Διαβάστε ακόμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «τρολάρει» το τρέιλερ του MasterChef 5: «Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ»

Πέμπτος κύκλος για το ριάλιτι και τα πράγματα σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο. Οι τρεις chef -Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς- αναζητούν τον επόμενο ή την επόμενη, που με την αγάπη για τη μαγειρική, τις πρώτες ύλες και κυρίως τη δημιουργία, θα τους ταξιδέψουν γευστικά. Για ακόμα μια χρονιά, οι λάτρεις της μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κάθε νέο διαγωνιζόμενο και την ιστορία του, μέσα από αυτό το μαγειρικό ταξίδι. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης που το θέλει πολύ, αλλά και που αντέχει περισσότερο.

Όσοι πάρουν τρία «ναι» μπαίνουν απευθείας στο σπίτι

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του «Masterchef 5» τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου, μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» είχε αποκαλύψει τους νέους κανονισμούς. «Στις Auditions δεν θα είναι ένας - ένας, αλλά θα είναι τετράδες. Θα έχουμε ομάδες στο πρώτο μέρος, αλλά όταν τα παιδιά μπουν στο σπίτι δεν θα έχουν κάποιον μέντορα, όπως στα προηγούμενα. Δεν θα κερδίσει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς! Όποιος πάρει στην audition τρία "ναι" μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Είναι κάτι σαν Golden Pass. Όποιος κατορθώσει να πάρει και τα τρία "ναι" από τους κριτές, δεν θα χρειαστεί να περάσουν από τη διαδικασία των Bootcamps. Θα είναι σίγουρα μέσα στο MasterChef».

Reward Day

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας, ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef. Θα μυήσει τους παίκτες σε γεύσεις γαστριμαργικού ενδιαφέροντος και θα τους συστήσει γνωστούς και βραβευμένους chef, πάντα σε χώρους, που ελέγχονται από την παραγωγή, λόγω των αυστηρών μέτρων προφύλαξης για τον Covid 19. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μοναδικές συνταγές, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν στη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Food and Beverage Manager και στο «MasterChef 5», ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Νίκος Θωμάς. Ο έμπειρος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα είναι ο Food Stylist του «MasterChef 5» και θα προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να είναι… ετοιμοπόλεμοι στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • πρεμιέρα
  • Star TV
  • MasterChef 5
  • Σωτήρης Κοντιζάς
  • MasterChef
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr