• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κύπρος: Αρνούνται να εγκαταλείψουν το Ακρωτήρι οι κάτοικοι - «Έχουμε περάσει πόλεμο, αυτά δεν είναι τίποτα»Κολωνός: Για ενδοοικογενειακή βία και όχι για τον θάνατο της 31χρονης Νεκταρίας προφυλακίζεται ο σύντροφός τηςΧάος στον Λίβανο: Μαζική αποχώρηση κατοίκων από τη Βηρυτό μετά τις επιθέσεις του ΙσραήλΤραγωδία στα Εξάρχεια: Νεκρός 15χρονος μαθητής που έπεσε από μεγάλο υψόμετρο
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   04.02.2021 15:07
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «8 λέξεις»: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (4/2)

8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Ο Άκης στο κρεβάτι της Αποστολίας για παρηγοριά

Ο Άκης, μεθυσμένος, τρυπώνει στο κρεβάτι της Αποστολίας γυρεύοντας παρηγοριά στις «8 λέξεις»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
8 λέξεις
8 λέξεις

Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου η παρακολούθηση στο σπίτι του Βάσιλα ξεκινάει και αποδίδει καρπούς, καθώς το κύκλωμα βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμα θύμα. Η Ελισάβετ αναγκάζεται να φάει μαζί με τον Αιμίλιο και τη Μάγδα, κάνοντας το χατίρι του Άκη.

Ο Σπύρος σκέφτεται να χωρίσει με την Ιφιγένεια και να προχωρήσει με την Αλκμήνη αλλά ο Οδυσσέας τού λέει να το ξανασκεφτεί. Ο Μάρκος επιμένει ότι ο άντρας με τον οποίο έχει δεσμό η Αντριάνα είναι απατεώνας, αλλά εκείνη δεν πείθεται.

Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια συγκρούονται για μια ακόμη φορά καθώς ο Μιχαήλ είναι αντίθετος με τους χειρισμούς του Άκη σχετικά με το ναυτικό ατύχημα. Ο Δημήτρης κι ο Άκης έρχονται σε οριστική ρήξη κι ο Δημήτρης παραιτείται από την εταιρεία.

Ο Βασίλης καταφέρνει να κλονίσει την απόφαση του Οδυσσέα στο να μην προχωρήσει με την επέμβαση. Ο Άκης, μεθυσμένος, τρυπώνει στο κρεβάτι της Αποστολίας γυρεύοντας παρηγοριά.

«8 λέξεις»: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (4/2)

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου, το ψέμα του Φρίξου για να αποτρέψει την Έλλη από τον γάμο δεν πιάνει τόπο, καθώς η Έλλη είναι αποφασισμένη να τον παντρευτεί πάση θυσία και ο Φρίξος πέφτει για μια ακόμα φορά σε απελπισία, αφού οδηγείται κατευθείαν στην εκκλησία εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Ο Δημήτρης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το πατρικό σπίτι, ενώ η Αποστολία παρακαλεί την Ηλιάνα να μην πει τίποτα στον Άκη για τον τρόπο που της φέρθηκε για μια ακόμα φορά ο Δημήτρης.

Στο μεταξύ, ο Σπύρος λέει ψέματα στην Ιφιγένεια ότι θα πάει σε συνάντηση παλιών συμμαθητών και βγαίνει με την Αλκμήνη για φαγητό, ενώ δείχνει και ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη. Ο Σίμος πάει στον Άκη να ζητήσει απευθείας την αύξηση που διεκδικεί κι εκεί οι δυο άντρες οδηγούνται σε μεγάλο καβγά, με τον Άκη να δίνει πάλι ρεσιτάλ «γαλλικών», αλλά και τον Σίμο να μην υποχωρεί με τίποτα. Ο Οδυσσέας κάνει τη δεύτερη θεραπεία για τα μάτια του, ενώ ο Αντώνης με τη Σμαράγδα υπογράφουν τα συμβόλαια για τη συνεργασία τους. Ο Έκτορας με τον Κλήμη μπλοκάρουν τις κάμερες του σπιτιού του Βάσιλα και μ’ αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να καλωδιώσουν το σπίτι με κάμερες και μικρόφωνα, προκειμένου να ξέρουν τι γίνεται στους κόλπους της εγκληματικής οργάνωσης... στις «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε ακόμη

Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ

Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;

Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας

Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΣΚΑΪ
  • επεισόδια
  • 8 λέξεις
  • Ανδρέας Γεωργίου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr