• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ο Αθανάσιος Καββαδάς νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης - Το βιογραφικό τουΤραγωδία στο υπουργείο Τουρισμού: Την είδαν να ανοίγει το παράθυρο και να πηδάει στο κενό - Σε εξέλιξη οι έρευνεςΣεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Σηκώθηκε ήδη τσουνάμι - «Εκκενώστε παράκτιες περιοχές»Χαϊδάρι: 13χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
δημοφιλές τώρα: ΠΑΣΟΚ: Ο Αθανάσιος Καββαδάς ίδρυσε ιδιωτική επιχείρηση αν και ήταν αξιωματικός της Αεροπορίας
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   13.02.2021 16:12
Newsroom
Newsroom

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Κλαίω για τα ανήμπορα παιδιά που δεν μπορούν να πουν όχι»

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δηλώνει ότι πρέπει να επανέλθει η ισχύς της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας (NDP photo)
Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας (NDP photo)

Η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες για σεξουαλική βία και παρενόχληση στον χώρο του θεάματος. Η βετεράνος της ηθοποιίας δήλωσε απερίφραστα ότι πρέπει να επανέλθει η ισχύς της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος των ηθοποιών.

«Δυστυχώς αυτό μας κάνει να συγκινούμαστε, να κλαίμε. Αυτά τα παιδιά έφτασαν σε αυτά τα όρια και δεν μπορούν να μιλήσουν. Θέλω να παρακαλέσω μέσω της εκπομπής για να σωθεί το θέατρο και να μη ντρεπόμαστε για όλους αυτούς, να δώσεις Ναταλία ένα δείγμα στην κ. Μενδώνη, την Υπουργό Πολιτισμού, για να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά. Να γίνουν τα νέα παιδιά ηθοποιοί, δεν τους το απαγορεύει κανείς αλλά πρέπει να γίνει η επαναφορά της ασκήσεως επαγγέλματος. Όταν τελείωσα την Δραματική σχολή πήγα στα Τρίκαλα και δεν είχα ακόμα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πολλοί επέστρεψαν τα εισιτήριά τους… Στην εποχή μας μπορεί να σου έκαναν πρόταση κι αν έλεγες ότι ήρθα να εργαστώ, δεν σε παρενοχλούσε. Δεν είχαμε αυτό το ξέφραγο αμπέλι. Κλαίω για αυτά τα ανήμπορα παιδιά που δεν μπορούν να πούνε όχι γιατί θα τους διώξουν».

Η 88χρονη Δέσποινα Στυλιανοπούλου σπούδασε φωνητική στο Ελληνικό Ωδείο και θέατρο στη Δραματική Σχολή Δημήτρη Ροντήρη, απ' την οποία και αποφοίτησε το 1959. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1960, στην ταινία «Ξένος της νύχτας» και έκτοτε καθιερώθηκε σε ρόλους κωμικούς. Ο πλέον συνηθισμένος ρόλος της ήταν της επαρχιώτισσας οικιακής βοηθού που πετούσε συνέχεια «μαργαριτάρια». Επίσης, έπαιζε τη λαϊκή κοπέλα σε μη πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το 1967 θεωρήθηκε από πολλούς καλλιτεχνικούς κύκλους ως «έτος Στυλιανοπούλου» επειδή η ίδια είχε συμμετάσχει σε 12 διαφορετικές ταινίες μέσα σε ένα έτος. Για πολλά χρόνια υπήρξε θιασάρχης στο θέατρο Αυλαία του Πειραιά. Έχει εκδοθεί η αυτοβιογραφία της με τον τίτλο «Ηθοποιός Αμέσου Δράσεως» από τις εκδόσεις Τετράγωνο.

Διαβάστε ακόμη

Αγωνιστικό έφερε τούμπες και παρέσυρε θεατές σε ράλι στο χώμα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Γεωργιάδης κατά Σαλμά μετά τις αιχμές περί νέας δικογραφίας για την Υγεία

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Σηκώθηκε ήδη τσουνάμι - «Εκκενώστε παράκτιες περιοχές»

Χαϊδάρι: 13χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • καταγγελίες
  • Δέσποινα Στυλιανοπούλου
  • ηθοποιοί
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr