• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σεισμός τώρα: 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και ΑντικύθηραΕΛΑΣ: Εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που «ξάφριζε» κατοικίες σε όλη τη χώρα - 12 συλλήψειςΜαζική κλιμάκωση από τους αγρότες: Ένταση σε αεροδρόμια και τελωνεία - Νέα μπλόκα από Δευτέρα και κυβέρνηση σε… σκληρή γραμμήΆνω Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του σε κλεμμένο ΙΧ ενώ τον καταδίωκε η ΕΛΑΣ
δημοφιλές τώρα: Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   01.03.2021 13:03
Newsroom
Newsroom

Βαγγέλης Δρίσκας: «Κάθε Μέρα Σεφ» με κοτόπουλο υεμενίτικο και γιαπωνέζικο cheesecake

«Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα» στο Open

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Βαγγέλης Δρίσκας
Βαγγέλης Δρίσκας

Κοτόπουλο υεμενίτικο, σκιουφικτά με σάλτσα γραβιέρας αλλά και ένα γιαπωνέζικο Cheesecake είναι μερικά από τα πιάτα που θα απολαύσουμε στο «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα». Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου, ο Βαγγέλης στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ψήνει μελιτζάνες με κιμά και κρέμα γιαουρτιού. Στη συνέχεια, ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο πιάτο με παραδοσιακά κρητικά ζυμαρικά : σκιουφικτά με σάλτσα γραβιέρας και κεφτεδάκια κοτόπουλου. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» φτιάχνει μια αρωματική σαλάτα με μαύρες φακές, ξερά φρούτα και προσούτο. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με φουρνιστά ντόνατς γεμιστά με καραμελωμένο γάλα.

Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Βαγγέλης στο «Κάθε Μέρα Σεφ» , μαγειρεύει βήμα βήμα λαχταριστή τυρόπιτα και σπανακόπιτα σουφλέ, με τραγανό φύλλο και αφράτη γέμιση. Στην συνέχεια, δείχνει όλα τα μυστικά για ένα ιδιαίτερο ψωμί πατάτας με το οποίο φτιάχνει club sandwich με εκλεκτά υλικά. Μαγειρεύει κοτόπουλο υεμενίτικο με ένα ξεχωριστό αρωματικό μείγμα μπαχαρικών και στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης μάς δείχνει όλα τα μυστικά για το γιαπωνέζικο Cheesecake!

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας!

«Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα», καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN.

Διαβάστε ακόμη

Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική

Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού

«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Βαγγέλης Δρίσκας
  • Κάθε Μέρα Σεφ
  • Open TV
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr