• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη στον σιδηρόδρομο λόγω προβλημάτων από την κακοκαιρία Byron«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο ΧΤραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστεςΕπεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
δημοφιλές τώρα: Ζάκυνθος: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   08.03.2021 12:36
Newsroom
Newsroom

Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Ελαφρύ παστίτσιο και λαχταριστά Pane Bianco

«Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα», μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή!

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Βαγγέλης Δρίσκας
Βαγγέλης Δρίσκας

Λαχταριστές λουκανικόπιτες, λαχανοντολμάδες με κόκκινη σάλτσα, ψωμί με τσένταρ και μορταδέλα, δροσιστική σαλάτα με μανούρι, αλλά και γλυκά σκέτη απόλαυση στο «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα»

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου, ο Βαγγέλης ψήνει λουκανικόπιτες σφολιάτας, αφράτες και λαχταριστές. Στην ενότητα «Masterclass σε 5’» μαγειρεύει ένα πιάτο που όλοι αγαπάμε με μία σύγχρονη ματιά: Ελαφρύ παστίτσιο με αρωματική σάλτσα κιμά.

Συνεχίζουμε με ελληνική κουζίνα και ο Βαγγέλης δείχνει βήμα βήμα πώς φτιάχνονται οι λαχανοντολμάδες με σάλτσα ντομάτας. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με το ιδιαίτερο κέικ σαρλότκα, το οποίο σερβίρεται με μπισκότα, καραμελωμένο ζαχαρούχο και παγωτό!

Την Τρίτη 9 Μαρτίου, ο Βαγγέλης ζυμώνει λαχταριστά Pane Bianco: Γεμιστά ψωμιά με μορταδέλα και τσένταρ. Στην συνέχεια «ταξιδεύει» γευστικά μέχρι την Γενεύη και δείχνει όλα τα μυστικά ενός θρυλικού πιάτου με ιστορία 90 ετών: Entrecote με σάλτσα Café de Paris. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» δοκιμάζουμε μία υπέροχη σαλάτα με μανούρι και καραμελωμένα καρύδια. Τέλος, στην πιο γλυκιά ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για το Black Out Cake, την απόλυτη σοκολατένια τούρτα!

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας!

“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN

Διαβάστε ακόμη

Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες

«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ

Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Κάθε Μέρα Σεφ
  • Open TV
  • Βαγγέλης Δρίσκας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr