• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου«Το Κίεβο θέλει πραγματική ειρήνη: Συνομιλία Ζελένσκι με Γουίτκοφ και Κούσνερ - Τα επόμενα βήματα για την ειρήνηΜουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
δημοφιλές τώρα: Μποφίλιου - Χαρούλης: Κανονικά η περιοδεία σε όλο τον κόσμο - Αλλαγή ονόματος και καμία αναφορά...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   08.03.2021 12:36
Newsroom
Newsroom

Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Ελαφρύ παστίτσιο και λαχταριστά Pane Bianco

«Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα», μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή!

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Βαγγέλης Δρίσκας
Βαγγέλης Δρίσκας

Λαχταριστές λουκανικόπιτες, λαχανοντολμάδες με κόκκινη σάλτσα, ψωμί με τσένταρ και μορταδέλα, δροσιστική σαλάτα με μανούρι, αλλά και γλυκά σκέτη απόλαυση στο «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα»

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου, ο Βαγγέλης ψήνει λουκανικόπιτες σφολιάτας, αφράτες και λαχταριστές. Στην ενότητα «Masterclass σε 5’» μαγειρεύει ένα πιάτο που όλοι αγαπάμε με μία σύγχρονη ματιά: Ελαφρύ παστίτσιο με αρωματική σάλτσα κιμά.

Συνεχίζουμε με ελληνική κουζίνα και ο Βαγγέλης δείχνει βήμα βήμα πώς φτιάχνονται οι λαχανοντολμάδες με σάλτσα ντομάτας. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με το ιδιαίτερο κέικ σαρλότκα, το οποίο σερβίρεται με μπισκότα, καραμελωμένο ζαχαρούχο και παγωτό!

Την Τρίτη 9 Μαρτίου, ο Βαγγέλης ζυμώνει λαχταριστά Pane Bianco: Γεμιστά ψωμιά με μορταδέλα και τσένταρ. Στην συνέχεια «ταξιδεύει» γευστικά μέχρι την Γενεύη και δείχνει όλα τα μυστικά ενός θρυλικού πιάτου με ιστορία 90 ετών: Entrecote με σάλτσα Café de Paris. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» δοκιμάζουμε μία υπέροχη σαλάτα με μανούρι και καραμελωμένα καρύδια. Τέλος, στην πιο γλυκιά ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για το Black Out Cake, την απόλυτη σοκολατένια τούρτα!

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας!

“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN

Διαβάστε ακόμη

«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές

«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου

«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ

Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Βαγγέλης Δρίσκας
  • Open TV
  • Κάθε Μέρα Σεφ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr