MasterChef 5: Η Κωνσταντίνα μοίρασε το χρόνο του γλυκού και άναψε φωτιές στην κουζίνα
Η Κωνσταντίνα μοίρασε τις μπάρες σοκολάτας στους παίκτες, αλλά είχε και ως πλεονέκτημα να επιλέξει πόσοι θα έχουν μια ώρα στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν και πόσοι θα έχουν μισή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε, η πέμπτη κατά σειρά, για τους 16 υποψήφιους μάγειρες του «MasterChef 5». Όνειρα σε άσπρο και μαύρο θύμισε η κουζίνα του διαγωνισμού, όπως όριζε το ζητούμενο της χθεσινής δοκιμασίας του Mystery Box. Η Κωνσταντίνα, ως νικήτρια, κινήθηκε με στρατηγική μαεστρία, σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, έχοντας διαθέσιμα κάποια από τα καλύτερα, έως τώρα, πλεονεκτήματα.
Στο τεστ δημιουργικότητας, ένα μισάωρο ήταν αρκετό για να γκρεμίσει τα όνειρα κάποιων και για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση κάποιων άλλων. «Η Κωνσταντίνα είναι μια κουτοπόνηρη. Μέσα στο “κουτό” είμαστε σίγουρα μια εξάδα» ανέφερε ο Διονύσης. Η παίκτρια, η οποία δεν τα πάει και πολύ καλά με τους περισσότερους συμπαίκτες της, αποφάσισε να μοιράσει τους χρόνους ιδιαίτερα εκδικητικά και πιο συγκεκριμένα ανάλογα με το ποιοι είχαν πει κάτι εναντίον της και το ποιοι της φέρθηκαν καλά.
Διαβάστε επίσης: Κούρσα των ριάλιτι: Σαρώνει το Survivor, βυθίζεται το Battle of the couples
Στο Twitter, η Κωνσταντίνα είναι εξίσου αντιπαθής. Ελάχιστα σχόλια ήταν υπέρ της και μάλιστα έφτασε να είναι τρίτο τρεντ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάτω από το βασικό του «ΜasterChef».
Παράλληλα, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μίλησαν με σκληρά λόγια στους υποψήφιους, καθώς λάθη, που έκαναν οι αρχάριοι στη μαγειρική αλλά και φθηνές δικαιολογίες, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Πολλά τα δάκρυα και τα παράπονα από τους υποψήφιους προς αποχώρηση με τις χειρότερες προσπάθειες.
Διαβάστε επίσης: Ηρώ Περουλάκη για MasterChef 5: «Επηρεάστηκα από τις εντάσεις και τις ίντριγκες»
«Δεν θα ζητήσουμε άδεια για το πώς θα εξοπλίζεται η Ελλάδα - Έκανα λάθος με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»: Live η συνέντευξη Μητσοτάκη
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα, η έλλειψη «μαύρου κουτιού» και ο μοιραίος ελιγμός
Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Τραπεζίτσα Κόνιτσας: Στη μάχη 150 πυροσβέστες και 15 εναέρια - Ήχησε το 112
Ελλάς, το Μεγαλείο σου: Έδωσαν στο Κέντρο Υγείας της Μάνης ασθενοφόρο 30 ετών, με σχεδόν 1 εκατ. χιλιόμετρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



