• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - ΚαραμανλήΠροεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ξανάρχισε η καταμέτρηση των ψήφων εν μέσω καταγγελιών για κλοπή Ισχυρός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες και προειδοποίηση για τσουνάμι - Τρομακτικά βίντεοΊλιον: Συνελήφθη αστυνομικός της ΟΠΚΕ μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητήΜαρουσάκης: Ο αντικυκλώνας δίνει ανοιξιάτικες θερμοκρασίες στα νότια, κρύο από τη Θεσσαλία και πάνω - Με «βροχές και χιόνια» τα Χριστούγεννα
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   31.03.2021 15:35
Newsroom
Newsroom

Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Γιουβέτσι με κρασάτο χταπόδι και πρασοσπανακόπιτα

«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα», μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή!

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Βαγγέλης Δρίσκας
Βαγγέλης Δρίσκας

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Σήμερα Τετάρτη 31 Μαρτίου στις 15:15 το επεισόδιο ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και ροδίτικους ρεβιθοκεφτέδες. Στην συνέχεια ο Βαγγέλης δείχνει όλα τα μυστικά για το κοτόπουλο ταντούρι μαζί με πεντανόστιμο ινδικό αρωματικό ρύζι αλλά και για μια λαχταριστή κις λοραίν με 4 τυριά. Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης φτιάχνει πρωτότυπα σκαλτσούνια μάφινς!

Την Πέμπτη 01 Απριλίου στο «Κάθε Μέρα Chef», ο Βαγγέλης ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και με ένα καταπληκτικό πιάτο: γιουβέτσι με κρασάτο χταπόδι. Στην συνέχεια στην ενότητα «μαμαδίστικες συνταγές» μαγειρεύει πεντανόστιμο αρνάκι εξοχικό με λεμονάτες πατάτες. Δοκιμάζει νουντλς με κοτόπουλο και γάλα καρύδας και για γλυκό φτιάχνει παραδοσιακό εκμέκ με καϊμάκι παγωτό!

 Την Παρασκευή 02 Απριλίου ο Βαγγέλης στην ενότητα «ελληνική κουζίνα» φτιάχνει μια ιδιαίτερη και πεντανόστιμη πρασοσπανακόπιτα.

Δείχνει βήμα - βήμα πώς γίνεται το σπιτικό ρολό κοτόπουλου γεμιστό με πιπεριές και τυριά και στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» φτιάχνει μία λαχταριστή σαλάτα με ψητά μανιτάρια πλευρώτους. Την παράσταση κλέβει το εντυπωσιακό προφιτερόλ!

 Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!

“Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN

Διαβάστε ακόμη

Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια

Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση

Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή

Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Βαγγέλης Δρίσκας
  • Open TV
  • Κάθε μέρα chef
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr