«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο και λαχταριστό street food
«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20:00 στο OPEN με λαχταριστό street food🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20.00 οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αφιερωμένες στο street food .
H ομορφιά της γεύσης είναι παντού, από ένα καλό εστιατόριο μέχρι τον δρόμο. Σε καντίνες ή υπαίθριες αγορές μπορεί να βρει κανείς εκπληκτικά αλμυρά, αλλά και γλυκά σνακ που τρώγονται στο χέρι ή στο παγκάκι. Ο Στέλιος εμπνέεται από το street food και δείχνει πως να φτιάξουμε 4 λαχταριστές λιχουδιές στη σπιτική τους εκδοχή!
Το επεισόδιο ξεκινάει με προκλητικά τσούρος, ένα δημοφιλές street food στο Μεξικό, το Περού και την Ισπανία. Τα τηγανητά, ζαχαρωμένα ψωμάκια που θυμίζουν μακρόστενους λουκουμάδες, θα ξετρελάνουν και τους πιο απαιτητικούς!
Στη συνέχεια έρχεται η τέλεια κρέπα! Ο Στέλιος δείχνει βήμα βήμα τα μυστικά για υπέροχες κρέπες, που δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε με τι θα τις γεμίσουμε.
Ποιος δεν αγαπάει το παγωτό; Πόσοι μπορούν να αντισταθούν σε μια γρανίτα; Τρία υλικά αρκούν για μια λαχταριστή και δροσιστική γρανίτα φράουλα.
Για το τέλος, ο Στέλιος έχει ετοιμάσει μια γλυκιά απόλαυση κυρίως για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους που αισθάνονται πάντα μικροί. Μοναδικά, χρωματιστά, σπιτικά γλειφιτζούρια!
Ένοχοι 6 κατηγορούμενοι για τη φωτιά στο Μάτι - Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη του φονικού στο Μαρούσι - Ο 23χρονος δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο
Απεργία Πρωτομαγιάς: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Μοναστηριακή κουζίνα – 5 νηστίσιμες, αγιορείτικες συνταγές για ρύζι και πιλάφι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr