Υψηλά μερίδια τηλεθέασης για το OPEN με πρωτιές για τις εκπομπές του
Υψηλά μερίδια τηλεθέασης για το OPEN, την Πέμπτη 8 Απριλίου, καθώς έκλεισε τη μέρα του στη 2η θέση στα δυναμικά κοινά (18-54)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το πρωί της Πέμπτης (8/4), η Κατερίνα Καινούργιου με το «Ευτυχείτε» έφερε μια ακόμα συνεχόμενη πρωτιά στη ζώνη της με 17,3% στα δυναμικά κοινά 18-54. Το «Ευτυχείτε» έχει πια κατακτήσει την πρωτιά στην πρωινή ζώνη με συνεχή άνοδο. Παράλληλα, το «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε χτες υψηλά ποσοστά με 23,7% στα δυναμικά κοινά 18-54 αλλά και με ένα πολύ δυνατό ανδρικό νεανικό κοινό, καθώς στους άνδρες 15-24 η τηλεθέαση που σημειώθηκε ήταν 47,1%.
Διαβάστε επίσης: Φαίη Μαυραγάνη: Σταθερά πρώτη επιλογή των τηλεθεατών το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει»
Το ξέφρενο πάρτι του «Βινυλίου» με αφιέρωμα στην ελληνική μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’80 έκανε την καλύτερή του τηλεθέαση από την έναρξη προβολής του. Στα δυναμικά 18-54, το «Βινύλιο» είχε 19,5% τηλεθέαση. Η μουσική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη όχι μόνο καταφέρνει να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό με πρωτιές στη ζώνη του, αλλά κινητοποιεί τους τηλεθεατές οι οποίοι συμμετέχουν δυναμικά στέλνοντας άφθονο «σπιτικό» υλικό (βίντεο, μηνύματα, χορευτικά και κωμικά θεματικά στιγμιότυπα) φτιαγμένο ειδικά για την εκπομπή του «Βινυλίου». Το χθεσινό ‘80s πάρτι, παρόλη την ενίσχυση του ανταγωνισμού στην ώρα του, συνέχισε να προηγείται σε τηλεθέαση και μάλιστα με ανοδική δυναμική.
Τέλος, η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του πολυβραβευμένου μουσικού έπους για τη ζωή Φρέντι Μέρκιουρι και των Queen, η ταινία «Bohemian Rhapsody», έφερε ένα δυνατό 17% στα δυναμικά κοινά 18-54.
Διαβάστε επίσης: Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο OPEN: Παρουσιάζει ανατρεπτικό talk show στη βραδινή ζώνη
«Cuckooing»: Όταν η συμμορία σου καταλαμβάνει το σπίτι για να πουλάει ναρκωτικά - Η απίστευτη ιστορία του Ντάνκαν
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: 6 στους 10 ζητούν πιο ευέλικτη στάση απέναντι στη Ρωσία - Ποια χώρα εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες
Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Κατακρεούργησε την 25χρονη Πηνελόπη με 15 μαχαιριές, οι 7 πισώπλατα
Θάνατος Μαζωνάκη: «Άσε, θα τον συγυρίσω εγώ» - Η αποκαλυπτική συνομιλία του υπνοθεραπευτή με την γιατρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



