Κατερίνα Καινούργιου: Γενέθλια για την παρουσιάστρια – «Έχετε καταλάβει τι ευχή έκανα»
Τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου γιόρτασε μαζί με τους συνεργάτες της η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Ευτυχείτε»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα γενέθλια της παρουσιάστριας του «Ευτυχείτε» στο Open, Κατερίνας Καινούργιου μπορεί να πέρασαν την 1η Μαΐου, οι αγαπημένοι της όμως συνεργάτες δεν το ξέχασαν και της έκαναν έκπληξη στον αέρα της εκπομπής την Τετάρτη (05/05). Η Κατερίνα Καινούργιου έσβησε το κεράκι της και αναφέρθηκε με χιούμορ στην ηλικία της. «Να κάνω ευχή... έχετε καταλάβει τι έχω κάνει. 36 να ξέρετε. 40 πλην τέσσερα!» είπε η παρουσιάστρια και ξέσπασαν σε γέλια οι συνεργάτες της.
Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Ευτυχείτε» στο OPEN
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι σε ώριμη ηλικία να κάνεις τα πάντα»! Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε με χιούμορ: «Μήπως παραωριμάζω; Παιδιά σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Η τούρτα "Μικρός Πρίγκιπας" είναι μαγευτική…» και συνεχίστηκαν οι εκπλήξεις, αφού οι συνεργάτες της της πρόσφεραν και μία υπέροχη ανθοδέσμη.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




