MasterChef 5 αποχώρηση: Κάποιος μένει εκτός 10άδας και ένας «ταύρος σε υαλοπωλείο»
Ποιος αποχωρεί από την 10άδα του MasterChef 5🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έρχονται μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια στο «MasterChef 5» μετά και από την αποψινή αποχώρηση. Τα τρία χειρότερα πιάτα στη δοκιμασία-έκπληξη στο MasterChef έφεραν την Ανούς, τον Τζιοβάνι και τον Ιωάννη ένα βήμα από την έξοδο, ενώ σε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό (05/05) επεισόδιο ακούμε την Μαρίνα Ντεμολλάι να λέει ότι αν φύγει η Ανούς, ο Διονύσης θα γίνει «ταύρος σε υαλοπωλείο» για να την εκδικηθεί.
Οι τρεις μάγειρες είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση, και τα πιάτα τους θα κρίνουν όπως πάντα οι: Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης.
Διαβάστε επίσης: MasterChef 5: Όταν η Λία τραγουδούσε στα μπουζούκια - Οι φωτογραφίες από το παρελθόν
Ο Ιωάννης Αυλωνίτης για έβδομη φορά, η Ανούς Χεριμιάν για πέμπτη και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι για πρώτη φορά... θα είναι οι υποψήφιοι αποχώρησης. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ένας από τους τρεις δεν θα έχει ξανά την ευκαιρία να μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 5. Η Ανούς δεν έχει πρόβλημα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, ενώ ο τζιοβάνι παραδέχτηκε ότι δεν είναι το καλύτερό του.
Σύμφωνα με τα spoiler η Ανούς αποχωρεί, και στο στόχαστρο του Διονύση μπαίνει η Μαρίνα. την οποία θεωρεί υπαίτια που το «κορίτσι του» έφυγε από το σπίτι. Η Μαρίνα είχε το χαρτί της ασυλίας και φάνηκε ότι η στρατηγική της ήταν να φύγει ένας από τους τρεις διαγωνιζόμενους του «MasterChef 5».
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




