• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Εφιάλτης δίχως τέλος και παγκόσμια ανησυχία: «Τώρα αρχίσαμε», λένε οι ΗΠΑ - Σφυροκόπημα στην Τεχεράνη με 5.000 βλήματαΤούρκος αξιωματούχος: Ο πύραυλος που αναχαιτίστηκε δεν στόχευε την Τουρκία, αλλά βάση στην Κύπρο«Η ζωή νίκησε το θάνατο»: Βγήκε από τη ΜΕΘ το βρέφος από τη Ζάκυνθο που είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδαΤα πρώτα πρόστιμα σε πρατήρια καυσίμων από την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή - «Εντοπίστηκαν αποκλίσεις στις τιμές»
δημοφιλές τώρα: Κλιμακώνει η κρίση στη Μέση Ανατολή: Όλα τα νέα από τα μέτωπα - Live ενημέρωση
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   08.05.2021 15:34
Newsroom
Newsroom

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο Αλέξανδρος Ωνάσης έκανε σαν τρελός για εμένα, ήταν 17 ετών

«Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ζωζώ Σαπουντζάκη - DOT
Ζωζώ Σαπουντζάκη - DOT

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η «αειθαλής» Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, αλλά και τους Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο. «Με τον Αλέξανδρο Ωνάση γνωριστήκαμε σε ένα κέντρο την Πεταλούδα όπου είχε έρθει με τους φίλους του. Με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε μια σαμπάνια και καθίσαμε… Την άλλη μέρα ήρθε από το σπίτι μου και με πήρε για να πάμε να φάμε στη Γλυφάδα. Με κοίταζε, με θαύμαζε, σαν τρελός έκανε. Ήταν και μικρός, ήταν 17 ετών τότε κι εγώ 19», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Ωνάσης με Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Έτρεμε όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά»

Για τον Αριστοτέλη Ωνάση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Ερχόταν στην Κομπαρσίτσ. Θυμάμαι χορεύαμε ένα βράδυ, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Κάλλας, και μου έλεγε διάφορα πράγματα, είχαν τσακωθεί. Αλλά ήταν κύριος! Καθόταν ο Ωνάσης σε ένα τραπέζι με 20 άτομα και ο Νιάρχος μόνος του. Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι».

Έκανε δύο γάμους στη ζωή της ο πρώτος στα 18 και με διάρκεια μόλις 3 μήνες και μάλιστα η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε ότι ήθελε πολύ και την καριέρα αλλά και τον γάμο. Οι δρόμοι τους χώρισαν γιατί τη ζήλευε πολύ κι εκείνη ασφυκτιούσε. Ένας άλλος χωρισμός την έστειλε και στην Αμερική όπου τραγούδησε στα πιο φημισμένα, νυχτερινά κέντρα. Η Σαπουντζάκη είπε επίσης ότι τα τελευταία 20 χρόνια ζει με τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο έρωτας του Ωνάση, ο Νιάρχος και πίστες στην Αμερική

Διαβάστε ακόμη

Live εξελίξεις για τη Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ λένε πως η Ισπανία συμφώνησε για συνεργασία με τον αμερικανικό στρατό

Θύελλα αντιδράσεων στους ακτινολόγους για τη  «Νευροεπεμβατική Ιατρική»: «Καμπανάκι» για σοβαρούς κινδύνους

Μάγδα Φύσσα: Δικαιώνεται το παιδί μου και όλα τα θύματα του φασισμού - Δεν θέλω να ξαναδώ τους χρυσαυγίτες

Μπορούν ιρανικοί πύραυλοι να χτυπήσουν τη βάση της Σούδας; Τι λέει αντιναύαρχος στο OPEN

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Αλέξανδρος Ωνάσης
  • Αριστοτέλης Ωνάσης
  • Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr