• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σήμα κινδύνου από το ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε προειδοποιεί για «πόλεμο στην κλίμακα των παππούδων μας»Κακοκαιρία Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης o Δήμος Φλώρινας μέχρι τον ΜάρτιοΤο «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου τουΕξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Τη σύλληψη Ξυλούρη με αυτόφωρη διαδικασία ζητάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου
δημοφιλές τώρα: Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   20.05.2021 16:22
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πλησιάζει το τέλος του Μιλτιάδη📌 Γιώργος Γάλλος: Μήλον της έριδος ο ηθοποιός για Καπουτζίδη – Παπακαλιάτη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το οδυνηρό τέλος του Μιλτιάδη - Το Twitter «έκλαψε» με τον θάνατο του Γραμματικού

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον Αλέξη Γραμματικού από τις «Άγριες Μέλισσες», ενώ η σημειολογία με το κόκκινο γαρύφαλλο που φορούσε στο πέτο σχολιάστηκε εκτενώς

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που οδεύουν στο τέλος του δεύτερου κύκλου, όπου πολλές ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθούν, ενώ κάποιοι ήρωες δεν θα ζήσουν για να... δουν την τρίτη πολυαναμενόμενη σεζόν, που θα διαδραματιστεί στην Χούντα! Μετά τη σκηνή με το θάνατο του Γραμματικού που συγκλόνισε τους τηλεθεατές, έρχεται και το τέλος του Μιλτιάδη από τα «χέρια» της Μυρσίνης. 

Ο Εισαγγελέας, που προσπαθούσε να κλείσει στη φυλακή τον Δούκα, δολοφονήθηκε λίγο πριν από το τέλος του χθεσινού επεισοδίου (19/5). «Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους συντελεστές και συναδέλφους, τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για το επαγγελματικό τους ήθος και την αμέριστη στήριξη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι απαρτίζουν τα δύο εξαιρετικά συνεργεία, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό.

Αισθάνομαι ευτυχής επειδή είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ όχι μόνον με ταλαντούχους και λαμπερούς ηθοποιούς, αλλά σημαντικότερα: με “όμορφες” και δοτικές υπάρξεις. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Νιώθω συγκίνηση και περηφάνια διότι οι σεναριογράφοι έπλασαν έναν υπέροχο και αγαπητό ρόλο, ο οποίος ενσάρκωνε διαχρονικές και προοδευτικές αξίες. Ήταν μεγάλη μου τιμή. Υ/Γ: Σας αναφέρω μόνο ένα σχόλιο το οποίο διάβασα σήμερα: "Σε έναν κόσμο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα, πόλωση, αδικία και διαφθορά, να είσαι ο Αλέξης Γραμματικός!"» έγραψε, χαρακτηριστικά, ο Σπύρος Σταμούλης στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by Spyros Stamoulis (@spyros_stamoulis)

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον Αλέξη Γραμματικό από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο Σπύρος Σταμούλης συγκίνησε με την ερμηνεία του στην τελευταία σκηνή του χθεσινού επεισοδίου, ενώ η σημειολογία με το κόκκινο γαρύφαλλο που φορούσε στο πέτο σχολιάστηκε εκτενώς. 

778762_ed54f6b03f-b26b748a1cf0ae7a.png
778762_394a5b1cbe-b464b5446565b57e.png
778762_d3104e1f9c-aa99e0d4ce587695.png
778762_634966b16f-81cebc474c964590.png

Πλησιάζει το τέλος του Μιλτιάδη

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «Tv O’Clock», στα επόμενα επεισόδια, η Μυρσίνη ανακαλύπτει πως και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, αλλά ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής, ο Λάμπρος και ο Μιλτιάδης αποφασίζουν να τις υπερασπιστούν μέχρι τέλους. Η σύζυγος του Δούκα αποφασίζει να κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να κάνει τις τρεις αδελφές να πληρώσουν για ό,τι έκαναν.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω προετοιμάζονται για την καταιγίδα που έρχεται και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Στο μεταξύ, το σπίτι των Σεβαστών μυρίζει μπαρούτι και η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν μπορεί να περιμένει το χτύπημά τους και πηγαίνει μόνη ν' αντιμετωπίσει τον Δούκα. Τότε καταλαβαίνει πως ο ισχυρός άντρας δεν θα τις αφήσει ατιμώρητες. Με τις μεθόδους που μόνο αυτός ξέρει θα τις κάνει να πληρώσουν.

Το βράδυ τους βρίσκει όλους σε θέση μάχης με τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους. Οι άντρες είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν να πειράξει τα κορίτσια και θα κάνουν τα πάντα για να τις προστατεύσουν, αλλά και να σταματήσουν το μένος του Δούκα και της Μυρσίνης.

Το σχέδιο της Μυρσίνης, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του περιοδικού, μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετρά τις πληγές του. Η Μυρσίνη θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή της για τον φόνο του παιδιού της στις «Άγριες Μέλισσες» μόνο που ο Μιλτιάδης θα πληρώσει με τη ζωή του, προκειμένου να σωθούν τα κορίτσια.

Γιώργος Γάλλος: Μήλον της έριδος ο ηθοποιός για Καπουτζίδη – Παπακαλιάτη

Η μυθοπλασία, όπως όλα δείχνουν, θα έχει δυναμική παρουσία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Γι’ αυτό και όλοι όσοι προετοιμάζουν τις σειρές που θα μας παρουσιάσουν, επιθυμούν να έχουν στο δυναμικό τους, σημαντικά ονόματα, έτσι ώστε να δώσουν στο κοινό τους, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δύο από τις νέες σειρές που «στήνονται» αυτή την περίοδο, είναι αυτές που υπογράφουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Οι δυο ηθοποιοί και σεναριογράφοι έχουν ξεκινήσει ήδη να ψάχνουν για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα νέα τους σίριαλ. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόσωπο, το οποίο διεκδικούν και οι δυο, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Γάλλο.

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας φτάνει κοντά στο θάνατο και γλιτώνει τη φυλακή

Διαβάστε ακόμη

Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του

Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου

Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο

ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • επεισόδια
  • spoiler
  • Άγριες μέλισσες
  • ANT1
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr