• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνησηΚακοκαιρία Byron: Πλημμύρες και 112 σε Μάνδρα και Μέγαρα – Απίστευτες εικόνες κατέγραψε το ethnos.grΚακοκαιρία Byron: Κλειστή η Αθηνών - Κορίνθου - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορίαΚακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική - Τι ισχύει στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   09.06.2021 12:33
Newsroom
Newsroom

Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Φανουρόπιτα, ιταλικές γεμιστές κουλούρες και τιραμισού

«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN! 

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Βαγγέλης Δρίσκας
Βαγγέλης Δρίσκας

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» στο OPEN είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 15:15 ο Βαγγέλης ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και ψητές μελιτζάνες με ντομάτα και φέτα. Μία ποικιλία από μπρουσκέτες στη συνέχεια για μπίρα ή κρασί. Στην «γρήγορη συνταγή της ημέρας» ψήνουμε χοιρινά μπριζολάκια και πανσέτες με μέλι και πορτοκάλι. Δοκιμάζουμε βιολογική τσιπούρα με βλίτα και φασολάκια γιαχνί ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο. Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης δείχνει πώς φτιάχνεται βήμα βήμα η αφράτη και αρωματική Φανουρόπιτα.

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 15:15 στο «Κάθε Μέρα Chef», το επεισόδιο ξεκινάει με μία ξεχωριστή λιχουδιά: Μίνι κις με τορτίγιες! «Υγιεινά αλλά νόστιμα» για την συνέχεια και ο Βαγγέλης δείχνει όλα τα βήματα για πεντανόστιμα μπιφτέκια κοτόπουλου καπρέζε.

Στη γρήγορη συνταγή της ημέρας μαγειρεύει σπαγγέτι με σολομό, κολοκυθάκια και κρόκο. Την ώρα του γλυκού φτιάχνει μία πεντανόστιμη τάρτα σφολιάτας με αμυγδαλόκρεμα και βερίκοκα.

View this post on Instagram

A post shared by VANGELIS DRISKAS (@vdriskas)

Την Παρασκευή 11 Ιουνίουστις 15:15 στο «Κάθε Μέρα Chef» ο Βαγγέλης δείχνει βήμα- βήμα πώς να φτιάξουμε ιταλικές γεμιστές κουλούρες με αλλαντικά και τυριά. Δοκιμάζουμε ντοματοσαλάτα με φασολάκια, βασιλικό και μους φέτας. Στην ενότητα «Η γρήγορη συνταγή της ημέρας» μαγειρεύει το πιο νόστιμο ψητό κοτόπουλο με αρωματική σάλτσα και πατάτες με μόνο 4 υλικά! Σάντουιτς με meat free λουκάνικα, μία διαφορετική γευστική πρόταση για την συνέχεια. Και στη «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης δείχνει πώς να φτιάξουμε τούρτα τιραμισού με καλοκαιρινά φρούτα.

Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!

“Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN.

Όλες οι ειδήσεις

Paris Hilton: Την κακοποίησή της σε νεαρή ηλικία περιγράφει στα απομνημονεύματά της

Νίτσα Σαπουντζή: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική μορφή της μόδας των ’80ς

Η Άντζελα Δημητρίου εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» - Ποια η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

Διαβάστε ακόμη

Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari

Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων

Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Open TV
  • OPEN
  • Κάθε μέρα chef
  • Βαγγέλης Δρίσκας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr