Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που διαφήμιζε - «Έχω κλειστοφοβία, βγάλτε με!»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενα απρόοπτο περιστατικό που προκάλεσε γέλιο είχε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά όταν κλειδώθηκε καταλάθος στο αυτοκίνητο που διαφήμιζε.
Η παρουσιάστρια παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή και έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα. Στη συνέχεια, αφού μπήκε μέσα, έκλεισε την πόρτα, αλλά δεν μπορούσε να βγει.
Όταν το κατάλαβε, άρχισε να φωνάζει και να γελάει παράλληλα: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία! Πώς βγαίνω από ‘δω; Έχω κλειστοφοβία, βγάλτε με». Αφού βγήκε, τελικά, από το αυτοκίνητο η Φαίη Σκορδά είπε : «Αγχώθηκα, λέω θα πατήσω τίποτα και θα πουν ότι κατέστρεψα το αυτοκίνητο. Παναγία μου, παιδιά, δύσκολο πράγμα».

- Σούπερ μάρκετ: Αυξήσεις «φωτιά» σε 800 προϊόντα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου
- Μητσοτάκης: Πράξη κοινής λογικής και κυριαρχίας η επιβολή πλαφόν στο φυσικό αέριο
- Ελένη Βαΐτσου στο ethnos.gr: «Η δική μας οικογένεια είναι μία σειρά που θα δώσει χαρά και αισιοδοξία στους τηλεθεατές»
- Τρόμος για ζευγάρι στην Ηλιούπολη: Ηδονοβλεψίας τους έκλεψε την ώρα που ερωτοτροπούσαν
Διαβάστε ακόμη
Πόλεμος διαρκείας: «Έκλεισαν τα Στενά του Ορμούζ, θα βομβαρδίσουμε όποιο πλοίο πάει να περάσει» λέει το Ιράν - Βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό
Δύο προσαγωγές για κατασκοπεία στη Σούδα - Η ΕΥΠ κατάσχεσε ψηφιακό υλικό
NBC: Πώς το Ιράν «έκαψε» τη διπλωματική λύση - Ο καυγάς Αραγτσί - Γουίτκοφ στη Γενεύη πριν από την επίθεση
Πόλεμος και εξουσία: Όταν η Ιστορία γράφεται με αίμα και η έβδομη τέχνη θυμίζει το κόστος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



