• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στα Καλύβια για σακούλα με εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από αυτοκίνητοΔικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος - Πήρε 61% στον δεύτερο γύροΤρομακτικό τροχαίο στην Αμφίκλεια: Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧΕπιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
δημοφιλές τώρα: Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   30.10.2022 15:00 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η Μαργέτα απειλεί την Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος γίνεται ο νέος άρχοντας στο Κιάρι - Η σειρά του OPEN κερδίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Η καθημερινή σειρά «Έρωτας Φυγάς» του OPEN συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και αυξάνει διαρκώς τα ποσοστά της στους πίνακες τηλεθέασης, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι χαρακτηριστικό πως έχει σταθεροποιηθεί σε διψήφιο ποσοστό στο σύνολο του κοινού, πετυχαίνοντας μέσο όρο μεχρι και 13%.

Ακόμα υψηλότερη είναι η επίδοση της καθημερινής σειράς του OPEN στο γυναικείο κοινό, σημειώνοντας 16,2% στις γυναίκες 45-64 και 11% στις γυναίκες 25-54. Σημαντικός είναι και ο αριθμός που παρακολουθεί τη σειρά σε μεταχρονολογημένη μετάδοση, με μέσο όρο, στο σύνολο, τους 288.000 τηλεθεατές, διπλασιάζοντας τους τηλεθεατες που παρακολουθούν η σειρά στην πρώτη μετάδοσή της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τηλεόραση | 28.10.2022 09:11
Αρετή Πασχάλη στο ethnos.gr: «Με τεράστια χαρά και ενθουσιασμό δέχτηκα την πρόταση για τον Έρωτα Φυγά»

Τα γεγονότα τρέχουν και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές για την οικογένεια Δεμερτζή. Ο Μάρκος με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του Στέφανου αρχίζει να γίνεται ο νέος άρχοντας στο Κιάρι. Ο Ιάσονας μαθαίνει τις ενέργειές του και ανησυχεί σοβαρά όχι μόνο για την οικογένεια, αλλά και τη δουλειά του. Η Αλεξάνδρα, σίγουρη ότι κάτι της κρύβουν όλοι, φτάνει πια στα όριά της, ενώ η Ελπίδα αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Μιχάλης βλέπει άλλη γυναίκα. 

Η Μαργέτα απειλεί την Αλεξάνδρα

Ο Φίλιππος καταφέρνει και παίρνει την λίστα με τους συγκρατούμενους του Μάρκου και την δίνει στον Ιάσονα. Αυτός με έκπληξη διαπιστώνει, πως ο άνθρωπος που βοηθάει τον Μάρκο, δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Παράσχο, τον φονιά του πατέρα του. Η Αλεξάνδρα είναι πεπεισμένη πως η Μαργέτα και ο Ιάσονας της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό κι αποφασίζει να μάθει τι είναι. Η οικογένεια Δεμερτζή, θ' αφήσει προσωρινά στην άκρη τα προβλήματα και τις εντάσεις και θα πάει στη λέσχη για τον καθιερωμένο χορό. Το γλέντι όμως θα διακοπεί απότομα, όταν ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρεθεί κι ο Μάρκος.

Η Αλεξάνδρα μετά την ιατρική φροντίδα του Μιχάλη είναι καλύτερα, μα κλεισμένη στο δωμάτιό της. Συγκρούεται με τη Μαργέτα, όταν της λέει πως θέλει ν' αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί στον Ιάσονα και να φύγει. Η Μαργέτα την απειλεί και την εγκλωβίζει. Χάνει και την υποστήριξη του Μιχάλη κι αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Θα το παίξει μετανιωμένη κι ερωτευμένη στον Ιάσονα. Απ’ την άλλη ο Ιάσονας κι ο Φίλιππος θεωρούν πως ανακάλυψαν πού μένει ο Μάρκος, για να τον βγάλουν απ’ τη μέση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Γιάννης Μάρκου: Παραδόθηκε ο 26χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στη Νέα Ερυθραία
  • «Πάγος» στο Λασίθι μετά την τραγωδία: «Είμαστε σοκαρισμένοι», λέει ο πρόεδρος Ξενοδόχων - Προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα τέσσερις ώρες
  • Θεσσαλονίκη: Τον γνώρισε μέσω Facebook και την βίαζε επί 24 ώρες - «Σταματούσε μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου»
  • Πλειστηριασμοί: Αναζητείται «βελούδινη» λύση για τους servicers και τον «Ηρακλή»
  • Ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος αν όλοι οι πατεράδες έδιναν αυτή την απάντηση στα παιδιά τους για το τι σημαίνει να είναι κάποιος γκέι
Διαβάστε ακόμη

Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις

Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία

Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»

Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Πέμη Ζούνη
  • ειδήσεις τώρα
  • Σταύρος Σβήγκος
  • Έρωτας Φυγάς
  • σειρά
  • επεισόδια
  • OPEN
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr