Σε ανοδική τροχιά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN - Tα νούμερα τηλεθέασης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών φαίνεται πως κερδίζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN, όπως αποδεικνύει η ανοδική πορεία των ποσοστών της τηλεθέασης.
Χθες, Πέμπτη 16/03/2023, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ σημείωσε μέσο όρο 12,5% στο σύνολο, αφήνοντας πίσω του τον ΑΝΤ1 (9,8%) και τον ΣΚΑΪ (11,1%).
Το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ φαίνεται ότι κέρδισε το κοινό, βγαίνοντας μπροστά στην επικαιρότητα και παρουσιάζοντας αποκλειστικά ρεπορτάζ σχετικά με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Ιδιαίτερα υψηλά ήταν τα ποσοστά που σημείωσε στα κοινά Α45-64 (17,7%) και Γ45-64 (17,1%).
Διαβάστε ακόμη
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



