Μαρία Κορινθίου: Ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και για το αν θα συνεχίσει να έχει τον ρόλο της στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα τη νέα σεζόν. Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου τη συνάντησαν σε γνωστό event και εκείνη, για πρώτη φορά επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από το «Πρωινό» τονίζοντας ωστόσο πως η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα παραμένει άριστη.
«Δε θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Τέλος πάντων. Μην παρερμηνευτούν όμως τα λόγια μου. Το ότι δε θα είμαι, δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο αλλά επειδή εγώ θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Τώρα βλέποντας και κάνοντας. Προτεραιότητα έχει το κανάλι μου. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς. Αυτό που λαχταράει η ψυχούλα μου είναι αυτό που είμαι, το ότι είμαι ηθοποιός… Δε μπορώ να σας πω πολλά, δεν είναι ότι δε θέλω, ούτε ότι θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις» είπε η Μαρία Κορινθίου.
Νέα παράταση και με μερική ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές και διασώστες ΕΚΑΒ από το 2027
Ρίχνει «βόμβα» στο μπάσκετ ο Άρης: Οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη!
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος σαλάτας
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας - Ενημερώθηκαν για τον θάνατο της μητέρας τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



