Οδός Ζαρίφη 2: Πρεμιέρα για την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN - Η χιουμοριστική έναρξη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πρεμιέρα έκανε, το μεσημέρι της Δευτέρας (23/10), η «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN, σε παραγωγή της Βarking Well Media. Στην έναρξη της εκπομπής, παρακολουθήσαμε την Κατερίνα Ζαρίφη να μπαίνει στο πλατό και να συναντά στην κουζίνα τη γιαγιά της, Νούλα (Αντώνης Παπαηλίας).
Αφού συζήτησαν τα τηλεοπτικά θέματα της μέρας, μπήκαν στο σπίτι η influencer ξαδέλφη, Άννα Ζηρδέλη, αλλά και ο υδραυλικός Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μάλιστα, η υποδοχή του Αλεξάνδρου ήταν κινηματογραφική, αφού η πόρτα άνοιξε υπό τους ήχους της Αλίκης Βουγιουκλάκη να τραγουδάει: «Δημήτρη μου, μου το ‘κλεισες το σπίτι μου».
Η Κατερίνα έχει βέβαια και το δικο της podcast, το podcast το καλό, εκεί όπου θα υποδέχεται φίλους και γνωστούς για μια συνέντευξη «έξω από τα δόντια». Ποδαρικό έκανε η Αναστασία.
«Μπορούμε να δούμε το Φεγγάρι»: Πιο κοντά στη Σελήνη από τη Γη τα μέλη της αποστολής Artemis II
«Σ' έφτιαξα, αλλά μου χρωστάς γιατί έκανα τον κόσμο τούμπα»: Ο σοκαριστικός διάλογος Σκρέκα με τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά από ανάρτηση για την υπόθεση revenge porn
Ανείπωτη τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε μπαλκόνι στη μέση του δρόμου - Νεκρή μητέρα, τραυματίστηκαν τα παιδιά της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



