• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τροχαίο στη σήραγγα των Τεμπών - Τέσσερις τραυματίεςΜακελειό σε φεστιβάλ στις ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούςΣεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Χαλκιδική - Έντονα αισθητός στη Θεσσαλονίκη
δημοφιλές τώρα: Βασίλης Καρράς: Το Καλλιμάρμαρο γέμισε με αναμνήσεις, τραγούδια και συγκίνηση
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   31.10.2023 10:30 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η βεντέτα ανοίγει ξανά

Σασμός: Σπάραξε το Twitter με τη Βασιλική να «χάνει» τον γιο της - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Ο Γιώργος Αμούτζας ως Νικηφόρος στη σειρά «Σασμός»
Ο Γιώργος Αμούτζας ως Νικηφόρος στη σειρά «Σασμός»

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός». Στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/10), ο Παύλος αρνήθηκε τις κατηγορίες της Καλλιόπης. Ο Αντώνης και ο Γιώργος ενημερώθηκαν πως ο Νικηφόρος ήταν εκτός εαυτού και κρατούσε όπλο. Επικοινωνησαν με τον Μανόλη, μήπως γνώριζε τι είχε συμβεί.

Ο Νικηφόρος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρας του. Ο Μαθιός έτρεξε να βρει τη Βασιλική σε έξαλλη κατάσταση. Ο Αντρέας φυγάδευσε τον Λάζαρο και του είπε να μείνει κρυμμένος, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. 

Το Twitter σπάραξε και παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις της σειράς. «Πραγματικά συγκλονιστικές ερμηνείες σε πολύ δύσκολες σκηνές. Συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς, για ακόμα μια φορά απέδειξαν το τεράστιο ταλέντο τους, είμαστε τυχεροί που τους έχουμε» έγραψε κάποιος στο Twitter. 

Το «ξεψυχισμένο» «μπαμπά» του Νικηφόρου στην αγκαλιά του Μαθιού (Δημήτρης Λάλος) και το βλέμμα του τελευταίου, μας διαπέρασαν σαν δίκοπο μαχαίρι. Η εικόνα της Βασιλικής (Μαριλίτα Λαμπροπούλου), ματώνει την καρδιά: «Η Μαριλίτα μας διέλυσε» ομολογεί ένας άλλος. «Ο θρήνος της μάνας. Βασιλική μας. Συγκλονιστική Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Χειροκροτώ όρθια».

Μια μάσκα πόνου το πρόσωπό της Βασιλικής, δάκρυα οργής και λύπης το καλύπτουν. Mε την ψυχή γεμάτη πένθος και την καρδιά βουτηγμένη στην απόγνωση σπαράζει όταν ο γιος της ξεψυχά στην αγκαλιά της. Κι ύστερα στρέφεται εναντίον της Καλλιόπης (Μαρία Τζομπανάκη) σ' ένα ξέσπασμα, μια έκρηξη που έκανε το Twitter να υποκλιθεί: «Δώστε ένα βραβείο στη Μαριλίτα για τη συγκλονιστική της ερμηνεία. Μας ανατρίχιασε όλους ο πόνος της».

Αλλά και η κραυγή της Καλλιόπης λύγισε και τους πιο ψύχραιμους, ραγίζοντας καρδιές. «Υποκλίνομαι στη Τζομπανάκη», «Θεϊκή ερμηνεία από την Τζομπανάκη» υπογραμμίζει το Twitter. 

Η βεντέτα ανοίγει ξανά 

Η Ανω Ποριά μετατρέπεται σ' έναν τόπο, όπου το μίσος και η δίψα για αίμα κυριαρχεί. Ο φόνος του Νικηφόρου από το χέρι του Λάζαρου, καθώς και το μήνυμα που κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη 22 χρόνια πριν, δημιουργεί πάλι σχίσμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και ο σασμός φαίνεται να ματαιώνεται πλέον οριστικά. Ολο το χωριό θρηνεί για τον άδικο θάνατο του Νικηφόρου, ενώ όλοι βλέπουν με τρόμο, ν' ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος. 

Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της, ενώ η Μαρίνα, προτρέπει τον Αστέρη και την Αργυρώ να φύγουν, καθώς η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου και κανείς δεν ξέρει, ποιος θα είναι το επόμενο θύμα. Η αποκάλυψη για το θάνατο του Νικηφόρου σκάει σα βόμβα στη Θοδώρα, η οποία σπεύδει να συμπαρασταθεί στη Βασιλική. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποκρύψει την αλήθεια από τη γιαγιά Ειρήνη.

Ο Αστέρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την πρόθεσή του να φύγει με την Αργυρώ στην Αυστραλία. Εκείνη, τυφλωμένη από τον πόνο και την οργή, διαμηνύει στη Μαρίνα ότι το αίμα του εγγονιού της θα πληρωθεί με αίμα.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

«Αμετανόητος»: 30 σφαίρες έριξε ο αστυνομικός που δολοφόνησε τις δύο γυναίκες στην Κηφισιά - Η πρόταση της εισαγγελέως

Μακελειό σε φεστιβάλ στις ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς

Madleen: Απελάθηκαν από το Ισραήλ και οι τελευταίοι τρεις ακτιβιστές

Διαγνώστηκε με λευχαιμία ο Ακίλε Πολονάρα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Δημήτρης Λάλος
  • Twitter
  • Σασμός
  • ειδήσεις τώρα
  • Βεντέτα
  • Μαριλίτα Λαμπροπούλου
  • Μαρία Τζομπανάκη
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr