• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αγρίνιο: Σοκάρει η καταγγελία 15χρονης που είχε εξαφανιστεί - Λέει πως τη βίασαν δύο άνδρεςWall Street Journal: Ο Τραμπ εξετάζει να κηρύξει το τέλος του πολέμου με το ΙράνΚυψέλη: Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού βρέφους - Τα σκοτεινά σημεία και οι καταθέσεις-«κλειδί»Φωτιά τώρα στο Καλοχώρι Χαλκίδας - «Σηκώθηκαν» και εναέρια μέσα
δημοφιλές τώρα: Καλύτερη και από την «Οδύσσεια»: Στο Netflix στριμάρει απόψε η ταινία του Νόλαν που σε κάνει να...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   07.11.2023 11:44 
Newsroom
Newsroom

Ο Γιατρός: Το συγκινητικό μήνυμα για τα άτομα με σύνδρομο Down στο επεισόδιο της Δευτέρας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Video Capture
Video Capture
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ένα συγκινητικό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός» προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/11) στον Alpha. Οι ηθοποιοί Λωξάντρα Λούκας και Αλέξανδρος Χάτσιος έκαναν το δικό τους πέρασμα από τη σειρά, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα για τα άτομα με σύνδρομο Down.

Η Στέλλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ο Ανδρέας έπειτα από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Οι γιατροί την εξετάζουν και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης μαθαίνουν ότι ο συνάδελφός τους, Μιχάλης, έχει δίδυμη αδερφή. Αυτή είναι η Στέλλα. Όλοι μένουν άναυδοι, καθώς γνωρίζουν τον Μιχάλη πολλά χρόνια και δεν τους το έχει πει ποτέ. Λίγο μετά η Στέλλα αποκαλύπτει στον αδερφό της ότι διατηρεί σχέση με ένα αγόρι από τη δομή στην οποία φιλοξενείται και πως σύντομα θα παντρευτούν.

Σημειώνεται ότι η Λωξάντρα Λούκας ήταν η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down που συμμετείχε σε παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Η Λωξάντρα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι κόρη της ηθοποιού Ελένης Δημοπούλου και του Αυστραλού σκηνογράφου, Ρίτσαρντ Άντονι. Έχει λάβει μέρος στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Φουέντε Οβεχούνα» του Λόπε δε Βέγα, που σκηνοθέτησε η μητέρα της, αλλά και σε παραστάσεις της ομάδας «Εν Δυνάμει», μιας θεατρικής κολλεκτίβας νέων καλλιτεχνών αναπήρων. Στην παράσταση “Ερωτευμένα Άλογα” της ομάδας αυτής που παρουσιάστηκε και φέτος στο πλαίσιο της Έλευσις 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης μία πραγματικά συγκλονιστική ερμηνεία. Η Λωξάνδρα συμμετείχε το περασμένο καλοκαίρι στις γυναίκες του Χορού στις “Τρωάδες” που σκηνοθετούσε ο Χρήστος Σουγάρης για λογαριασμό του ΚΘΒΕ.

Σημειώνεται ότι η σειρά είναι εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία και σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests. 

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Μπαράζ προκλήσεων από την Άγκυρα: Η απάντηση της Αθήνας με κινήσεις σε δύο επίπεδα

«Κουτσουρεμένο» ETCS στον σιδηρόδρομο και τηλεδιοίκηση από σήμερα με... ολίγη από τηλεγραφήματα

Αποτροπιασμός στα Καλάβρυτα: 50χρονος άνδρας εκτέλεσε αδέσποτο σκύλο επειδή τον «ενοχλούσε»

Συναγερμός από τον ΟΗΕ για το ισχυρότερο Ελ Νίνιο των τελευταίων 1.000 ετών: Προειδοποιήσεις για φαινόμενο «Γκοτζίλα»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
  • ειδήσεις τώρα
  • σύνδρομο Down
  • επεισόδιο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr