• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Κυψέλης – Μία προσαγωγήΝέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούςΝέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   19.11.2023 12:37
Newsroom
Newsroom

Mad Walk 2023: Έρχονται την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου με super guest star τον Michele Morrone

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο

Το MadWalk 2023 by Three Cents, ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do, με super guest star τον Michele Morrone!

Ο ιταλικής καταγωγής, Michele Morrone, ηθοποιός και τραγουδιστής, είναι ένας διεθνής σταρ με πάνω από 15 εκατομμύρια followers στο Instagram και με τα τραγούδια του να καταγράφουν εκατοντάδες δεκάδες εκατομμύρια views.

Ο πρωταγωνιστής της παγκόσμια επιτυχημένης ταινίας “365 Μέρες” που προβάλλεται στο Netflix, θα εμφανιστεί στο closing act του MadWalk 2023 by Three Cents, σε μία ξεχωριστή performance που θα προκαλέσει αίσθηση!

Hostess του MadWalk 2023 by Three Cents, η Βίκυ Καγιά η οποία θα παρουσιάσει ξεχωριστά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Στο MadWalk 2023 θα συμμετέχουν με ξεχωριστά performances, μεταξύ άλλων, οι: Apon, FY, Good Job Nicky, Josephine, Kimi, Andrew Lambrou, Lila, Marseaux, Konnie Metaxa, 3 SUM, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, κ.ά.

Στο catwalk του MadWalk 2023 by Three Cents θα παρουσιαστούν δημιουργίες των σχεδιαστών Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dante, Nika, Valtadoros, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, Vrettos Vrettakos και των brands 5226 by Celia Kritharioti, 240791 by Eleni Kavvada, adidas, Creators Lab by IKEA, MAC Cosmetics, Social Outkast, Pink Woman και XXLOVE.

Φέτος, το MadWalk 2023 by Three Cents παρουσιάζει τους «The Fashion Heroes», τους δικούς του fashion ambassadors, Άννα Μαρία Βελλή – amiyiami, Φωτεινή Αριστακεσιάν – fosbloque, Δανάη Γεωργαντά – I Mikri Ollandeza και Edward Stergiou, οι οποίοι συμμετέχουν στα επιμέρους projects, στο πλαίσιο του θεσμού.

Η φετινή διοργάνωση υποστηρίζει τους σκοπούς της HOPEgenesis, της Ελληνικής αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, τη στήριξη της οικογένειας και την εύρεση λύσεων του δημογραφικού ζητήματος στην Ελλάδα.

Η βραδιά θα κορυφωθεί με το πιο fashionable after party, στον ίδιο χώρο, με απολαυστικά Three Cents cocktails και πολλή μουσική με DJ set από τους Αντώνη Δημητριάδη – AD1 και Dim Chord.

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς

Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί

«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.

Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Βίκυ Καγιά
  • ειδήσεις τώρα
  • Madwalk
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr