Επική γκάφα στο «Πρωινό»: Προβλήθηκαν δηλώσεις για τον γάμο ομοφύλων από μητροπολίτη που εκοιμήθη το 2019
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ασχολήθηκε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Γιώργος Λιάγκας προλόγισε ένα βίντεο, «Να ακούσουμε τις δηλώσεις του μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, Παύλου», στο τέλος του οποίου όμως αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο λάθος.
Το πρόβλημα είναι πως ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιτίστης Παύλος, εκοιμήθη στις 13 Ιανουαρίου 2019, ενώ πλέον Μητροπολίτης είναι ο Αθανάσιος. Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Ανδρέας Καραγιάννης τούς «πάγωσε» όλους στο πλατό, αποκαλύπτοντας την αλήθεια.
«Ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος που παίξατε στο βίντεο έχει κοιμηθεί εδώ και αρκετά χρόνια, δεν είναι εν ζωή. Εν ζωή είναι ο μητροπολίτης Αθανάσιος πλέον στην Σιατίστης. Αυτά είναι τα λεγόμενά του που είχε πει πριν την κοίμησή του», είπε. «Ωραία, εντάξει, κάναμε λάθος, δεν πειράζει. Είναι λεγόμενα όμως ανθρώπου της εκκλησίας», δικαιολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



