Μεταγραφή αεροδρομίου στο Survivor: Ο Ατζούν φέρνει τον Ροναλντίνιο
Μία «μεταγραφική βόμβα» που πριν κάποια χρόνια θα ζήλευαν πολλοί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία «μεταγραφική βόμβα» που πριν κάποια χρόνια θα ζήλευαν πολλοί πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων ενεργοποίησε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, ο Ροναλντίνιο αναμένεται να κάνει το πέρασμά του από το τουρκικό Survivor.
Ο ίδιος σε προηγούμενο επεισόδιο του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης είχε κάνει γνωστό ότι θα έμπαινε ένας ποδοσφαιριστής παγκοσμίου φήμης, ωστόσο κατά την ανακοίνωση του ονόματος του Ροναλντίνιο έμειναν όλοι άφωνοι.
«Είπα στον Ροναλντίνιο, έλα στο Survivor, να παίξουμε ποδοτένις. Συμφώνησε και θα έρθει αύριο», είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ριάλιτι.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



