Το OPEN στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης
Για ακόμη μία φορά σε ένα γεγονός τεράστιας σημασίας, όπως η πολεμική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, το ΟΡΕΝ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της Ενημέρωσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για ακόμη μία φορά σε ένα γεγονός τεράστιας σημασίας, όπως η πολεμική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, το ΟΡΕΝ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της Ενημέρωσης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ξεκίνησε η επίθεση τη νύχτα του Σαββάτου 13 Απριλίου, στις 23:10, διέκοψε το πρόγραμμά του και άρχισε ζωντανή κάλυψη που διήρκεσε έως τα ξημερώματα της Κυριακής, με συντονιστή τον Νίκο Στραβελάκη.
Η Αδαμαντία Λιόλιου ήταν η μόνη Ελληνίδα δημοσιογράφος στο Τελ Αβίβ και μετέδιδε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις με τη βοήθεια του οπερατέρ Δημήτρη Αλεξάκη. Μαζί οι ανταποκριτές στη Νέα Υόρκη Γεωργία Γαραντζιώτη, στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός, στο Βερολίνο Παντελής Βαλασόπουλος, στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη και στην Αθήνα η Ιουλία Βελισσαράτου, ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο Αγαπητός Ταγκαλής και όλο το επιτελείο τεχνικών και παραγωγών.
Οι τηλεθεατές εμπιστεύτηκαν και πάλι το ΟΡΕΝ, δίνοντάς του την πρώτη θέση με μέσο όρο 13%, ενώ αρκετές στιγμές η τηλεθέαση ξεπέρασε το 16%.
Στις 4 το πρωί τη σκυτάλη της live μετάδοσης πήραν η Ευλαμπία Ρέβη, ο Σπύρος Χαριτάτος και η Μαργαρίτα Κούζα με το «Τώρα Μαζί».
ΟΡΕΝ – Σταθμός στα μεγάλα γεγονότα.
Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Διακοπή 30 λεπτών στον τελικό του Μουντιάλ για Halftime Show!
Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
Νέο σύστημα καταγγελιών από το υπουργείο Υγείας - Στο στόχαστρο αισθητικοί και διαιτολόγοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



