Eurovision 2024: Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου δια χειρός Vrettos Vrettakos - Δείτε το backstage video
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου μάγεψε στη σκηνή της Eurovision, στο εντυπωσιακό “Sing Along” interval act του 2ου ημιτελικού το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου, παρέα με την Charlotte Perrelli (Σουηδία 1999) και την Sertab Erener (Τουρκία 2003).
Η «number one» βασίλισσα της Ευρώπης επέστρεψε στο stage του διαγωνισμού, 19 χρόνια μετά τη νίκη της στο Κίεβο της Ουκρανίας, και αποθεώθηκε από τους εκατομμύρια τηλεθεατές οι οποίοι γέμισαν τα social media με χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια.
Δείτε την σαρωτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision:
Εκθαμβωτική εμφάνιση με 1 εκατομμύριο κρύσταλλα
Η Έλενα Παπαρίζου «σάρωσε» τραγουδώντας το πανευρωπαϊκό hit «My Number One» φορώντας μια δημιουργία του Vrettos Vrettakos. Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής, επέλεξε τα χρώματα του μπλε, του χρυσού και του κίτρινου της Ελλάδας, που συμβολίζουν την ελευθερία, την δύναμη και το φως μέσα από αρχαϊκά μοτίβα.
Η κεντημένη κρυστάλλινη φόρμα είναι διακοσμημένη με 700.000 κρύσταλλα και με έναν ενσωματωμένο κρυστάλλινο κορσέ και ασορτί μποτίνια στην ίδια τεχνική. Για το look, χρειάστηκαν 300 ώρες κατασκευής και υλοποίησης και 1.000.000 κρυστάλλων στο σύνολο! Την τελική πινελιά δίνουν τα χρυσά κρύσταλλα που πέφτουν σαν βροχή, δημιουργώντας κίνηση με διάχυτη λάμψη.
Φωτογραφίες: Τρύφωνας Νάκης
Ο Τραμπ «θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες» αν θα επιτεθεί στο Ιράν
Κανένα παιδί δεν πρέπει να πεινάει: «Τρώμε άμμο αντί για ψωμί» - Η σπαρακτική φωνή ενός αγοριού στη Γάζα
Η Λιβύη καταγγέλλει «παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων της» νότια της Κρήτης - Η απάντηση της Ελλάδας
Μια πραγματική ηρωίδα: Κέρδισε τον υπερμαραθώνιο ενώ θήλαζε το μωρό της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr