Eurovision 2024: Η απάντηση των Ισραηλινών στα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την ώρα που η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε το «Ζάρι» στον τελικό του 68ου διαγωνισμού της Eurovision, Ισραηλινοί που παρακολουθούσαν τη βραδιά αντέδρασαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στα χασμουρητά και τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου που είχε πραγματοποιηθεί μετά τον Β' Ημιτελικό.
Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, βλέπουμε τους θαυμαστές του διαγωνισμού της Eurovision να χασμουριούνται και να κοιμούνται την ώρα που η Μαρίνα Σάττι εμφανιζόταν στη σκηνή.
«Εννοείται πως δεν πιστέψαμε ότι η Μαρίνα Σάττι ήταν κουρασμένη στη συνέντευξη Τύπου και γι’ αυτό χασμουριόταν. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Μεγάλη απογοήτευση από τη συμπεριφορά της Σάττι» είπε ο Ιωνάθαν Ιάτρου, ραδιοφωνικός παραγωγός που ζει στο Ισραήλ.
Χωρίς αποκωδικοποιητή: Η τιμή στη νέα πλατφόρμα Αλαφούζου και οι εκπλήξεις που φέρνει
Βίντεο ντοκουμέντο από τον Άγιο Παντελεήμονα: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ σε καφετέρια
Βιβλική καταστροφή Νεπάλ: 160 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες - Ερευνάται αν προκλήθηκαν από κατάρρευση παγετώνα
Θρίλερ με 46χρονο Γάλλο που ταξίδευε με βαν από Πάτρα για Μπάρι - Μετέφερε πυραύλους Akeron
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




