Διακοπή λόγω Πάσχα για το MasterChef
Μία μικρή ανάπαυλα πρόκειται να κάνουν τόσο οι παίκτες όσο και οι φανατικοί τηλεθεατές του MasterChef🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Star, ο διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef θα βγάλει στον αέρα τη Μεγάλη Εβδομάδα μόνο δύο επεισόδια - Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη για να επανέλθει στις οθόνες μας τη Δευτέρα toy Πάσχα με νέο επεισόδιο.
Σημειωτέον ούτε και την Κυριακή του Πάσχα θα προβληθεί master class.
ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (10/4)
Η ομαδική δοκιμασία θα αρχίσει απόψε (STAR, 21.00) επεισοδιακά για τους δύο αρχηγούς των ομάδων, το Μανώλη και το Σταμάτη.
Το ιστορικής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο Hilton Αθηνών θα φιλοξενήσει την κουζίνα του MasterChef, σε μια αναμέτρηση όλο εκπλήξεις.
Αρχηγοί και υπαρχηγοί θα κληθούν να συντονιστούν για ένα μενού σε κοσμοπολίτικο ύφος και να παρουσιάσουν τα πιάτα τους σε κανονικούς ρυθμούς εστιατορίου!
Οι δύο ομάδες δεν φτάνει όμως να δημιουργήσουν νόστιμα και όμορφα πιάτα. Θα κριθούν και για τη συνολική τους στάση, τον επαγγελματισμό τους αλλά και τον τρόπο εργασίας τους.
«Σε πήρα στο λαιμό μου»: Το SMS από τον υπνοθεραπευτή μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη και οι χειρόγραφες συνταγογραφήσεις
«Φωτιά» στη τιμή της φέτας: Γιατί θα φτάσει έως τα 16 ευρώ το κιλό - Οι δύο αιτίες
Σοκαριστικό βίντεο: Πολίτες κάνουν ΚΑΡΠΑ σε ζευγάρι που χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ περπατούσε
Άνετα καθίσματα και δωρεάν Wi-Fi: Αυτές οι αεροπορικές διαθέτουν την καλύτερη οικονομική θέση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



