ΕΡΤ1: Nέα πρόσωπα στο καστ της καθημερινής σειράς «Αρχελάου 5»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», δίνει ραντεβού από τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι.Οι χαρακτήρες, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, θα γεμίσουν με φρέσκο αέρα και χαμόγελα τα σπίτια μας.
Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, ρίξεις, τσακωμοί και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και ν' αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.
Εκτός από τους Γιάννη Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρη Χιώτη, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννη Καράμπαμπα, Γεράσιμο Γεννατά, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννη Διακάκη και Δημήτρη Πιατά, το καστ συμπληρώνουν οι Ναταλία Δραγούμη, Μαίρη Σταυρακέλλη και Χρήστος Κοντογεώργης.
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



