Ξεκίνησε το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης - Βραβεύτηκε ο Σασμός
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στην καρδιά της Νέας Υόρκης, το «14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Νέας Υόρκης» (14th New York City Greek Film Festival), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίας Τζομπανάκη, τιμά τους Έλληνες δημιουργούς και συστήνει την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή στο κοινό της μεγαλύτερης πόλης της Αμερικής. Φέτος το Φεστιβάλ, το οποίο ολοκληρώνεται μεθαύριο, Σάββατο, έχει θεματικό αφιέρωμα στην Κρήτη.
Στο πλαίσιο αυτό τιμάται ο πολυβραβευμένος Σασμός, η σειρά του Alpha που για τρεις σεζόν κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών και σκαρφάλωσε στους πίνακες τηλεθέασης.
Στόχος του NYCGRFF είναι να προωθήσει τον ελληνικό πολιτισμό διεθνώς και να δώσει στους Έλληνες κινηματογραφιστές ευκαιρίες για διεθνείς συνέργειες μέσω μιας πλατφόρμας διαλόγου και συναντήσεων.
Η Μαρία Τζομπανάκη προτείνει μια επιλογή από 12 μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν έως τις 14 Σεπτεμβρίου στο DGA New York Theatre του Μανχάταν.
Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Διακοπή 30 λεπτών στον τελικό του Μουντιάλ για Halftime Show!
Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
Νέο σύστημα καταγγελιών από το υπουργείο Υγείας - Στο στόχαστρο αισθητικοί και διαιτολόγοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



