Grand Hotel: Η πρεμιέρα προκάλεσε ενθουσιασμό στους τηλεθεατές - Αποθέωση για τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ξεχώρισε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του ANT1 «Grand Hotel» έκανε εχθές, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, πρεμιέρα στην prime time ζώνη του σταθμού, με τον κόσμο να εκφράζει στα social media τον ενθουσιασμό του για την υπόθεση αλλά και τους ηθοποιούς της σειράς.
Πάρτι στήθηκε στο X (πρώην Twitter) με τους πρωταγωνιστές της σειράς να δεσπόζουν στο σχολιασμό των χρηστών και ένα ρόλο να κλέβει την παράσταση, αυτόν της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.
Η προτίμηση του κοινού φάνηκε και στο σύνολο της τηλεθέασης με τη σειρά να χάνει οριακά τη μάχη από τη «Γη της Ελιάς».
Κουκουράκης, Χάσκα και Λαμπρόγιαννη ξεχώρισαν
Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια για το Γιάννη Κουκουράκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Πέτρος στη σειρά, αλλά και για την Καλλιόπη Χάσκα και το Γιώργο Γεροντιδάκη, οι οποίοι φλερτάρουν και φαίνεται να ξεχωρίζουν στην εκτίμηση των τηλεθεατών.
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ξεχώρισε με τον ιδιαίτερο ρόλο της χήρας Κυβέλης Γαζή.
Επαναστατική κίνηση στο Ναύπλιο, αν και αποτυχημένη «έδειξε» στον βασιλιά Όθωνα το δρόμο της έξωσης
Μην πεις ότι δεν ήξερες: Τι διαβάζουμε και πού βγαίνουμε σήμερα Κυριακή;
Τα ποντίκια δεν άντεξαν στον Παράδεισο - Συγκλονιστικό πείραμα του 1968 «δείχνει» ανθρώπινες κοινωνίες της εποχής μας
Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Χαμενεΐ - Εθνικό πένθος 40 ημερών στο Ιράν, μήνυμα οργής από τους Φρουρούς της Επανάστασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




