• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Τουρκία - Αισθητός σε Ρόδο και ΚαστελόριζοΔακρυγόνα, πέτρες, χημικά στη συγκέντρωση των αγροτών στο αεροδρόμιο ΗρακλείουΤέμπη: Παρέμβαση εισαγγελέα για ανάρτηση με σοβαρές απειλές κατά δικαστικού λειτουργούΔολοφονία τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό: Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   07.12.2024 11:20 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Μ' αυτόν τον άνθρωπο θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Με πλήγωσε πολύ, με υποτίμησε» - Τι αποκάλυψε για τον σύντροφό της

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Κατερίνα Καινούργιου (Copyright: Instagram)
Κατερίνα Καινούργιου (Copyright: Instagram)

Η Κατερίνα Καινούργιου, καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, μίλησε για τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εξέφρασε τη λύπη της για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Lifestyle | 07.12.2024 10:37
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Εσπευσμένα σε νοσοκομείο λόγω έντονων πόνων στο στομάχι

«Με πλήγωσε πάρα πολύ, διότι ποτέ δεν είχαμε κάποια άμεση διένεξη, ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Έγιναν κάποια πράγματα, ό,τι έβλεπες μπροστά, πίσω από τις κάμερες δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ και ξαφνικά έδωσε μια συνέντευξη στην οποία με υποτιμούσε πάρα πολύ. Μάλιστα εγώ τον Ανδρέα, ακόμα και τώρα, τον αγαπάω σαν άνθρωπο και του είμαι ευγνώμων. Είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, πάρα πολύ μορφωμένος, έχει μια τεράστια πείρα, ταυτόχρονα είναι ένας εξαιρετικός μουσικός και έχει κάποιες ευαισθησίες που τις εκτιμώ. Δεν γνωρίζω γιατί το έπαθε αυτό και ξαφνικά έληξε η συνεργασία μας. Φαντάζομαι ότι και αυτός πληγώθηκε πάρα πολύ, δεν ήθελε να συνεχίσει» είπε, αρχικά, η παρουσιάστρια του Alpha.

Και συνέχισε: «Το ότι επέλεξε να πάει στην «απέναντι» εκπομπή, μετά από κάποια χρόνια συνεργασίας και μια πολύ καλή σχέση που είχαμε, το θεώρησα λίγο άκομψο. Εγώ δεν θα το έκανα, από εκεί και πέρα όμως αυτή είναι η δουλειά».

«Μ' αυτόν τον άνθρωπο θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, υπογραμμίζοντας πως είναι ο πιο «φυσιολογικός» άνθρωπος που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα. «Γνωριζόμασταν εδώ και έξι χρόνια. Επισκεπτόμουν τα μαγαζιά του, είχαμε φιλική σχέση, μιλούσαμε. Πιστεύω ότι πάντα του άρεσα. Με κάλεσε στα γενέθλιά του, ξεκίνησε το φλερτ και… αυτό» εξήγησε, αναπολώντας τη γνωριμία τους.

Αργότερα, αποκάλυψε ότι ονειρεύεται να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό της. «Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά με αυτόν τον άνθρωπο. Και εκείνος το θέλει. Δεν είμαστε σε αυτή τη σχέση απλά για να περνάμε καλά, είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι. Οι οικογένειές μας δεν έχουν γνωριστεί ακόμα. Ο μπαμπάς μου είναι μια δύσκολη πίστα. Τους γονείς του Παναγιώτη τους ξέρω, είναι υπέροχοι άνθρωποι. Είναι τρίδυμα – δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Ο Παναγιώτης έχει γνωρίσει τη μαμά μου. Ο μπαμπάς μου, αν και υπέροχος άνθρωπος, είναι λίγο πιο απαιτητικός».

Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»

Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών

Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ

Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ανδρέας Μικρούτσικος
  • Νίκος Μουτσινάς
  • Κατερίνα Καινούργιου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr