Το συγκινητικό αντίο της Αγγελικής Νικολούλη στον Κώστα Χαρδαβέλλα: «Του οφείλω πολλά»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί την απώλεια του Κώστα Χαρδαβέλλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Η Αγγελική Νικολούλη, συγκλονισμένη από την είδηση, ξεκίνησε την εκπομπή της, «Φως στο Τούνελ», μ' έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό στον τηλεοπτικό της μέντορα.
«Υπήρξε δάσκαλός μου στην τηλεόραση και του οφείλω πολλά» ανέφερε με τρυφερότητα. «Στη σύζυγό του, που ήταν το στήριγμά του, και στον γιο του, Κωνσταντίνο, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι».
Η κοινή τους επαγγελματική πορεία
Η σχέση της Αγγελικής Νικολούλη με τον Κώστα Χαρδαβέλλα έχει ρίζες βαθιά στο παρελθόν. Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα δίπλα του, το 1993, συμμετέχοντας σε εκπομπές όπως το «Χωρίς Μοντάζ» και το «Ρεπορτάζ στην Ομίχλη».
Ωστόσο, η σχέση τους δοκιμάστηκε όταν η Νικολούλη ανέλαβε το «Φως στο Τούνελ» στον ΣΚΑΪ, μια εκπομπή που πολλοί θεώρησαν ως «ανταγωνιστική» προς το έργο του Χαρδαβέλλα. Παρά τις παρεξηγήσεις, οι δύο δημοσιογράφοι κατάφεραν με τα χρόνια ν' αποκαταστήσουν τη σχέση τους, με την εκτίμηση και τον σεβασμό να παραμένουν αμοιβαία.
Φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό: Το γνώριμο φαινόμενο επέστρεψε - Τι το προκαλεί και πότε θα υποχωρήσει
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του
Ιστορική ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες που θα υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό
Αγωνιά όλη η Γαλλία: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 11χρονης Lyhanna - Σε παιδί με τα ίδια ρούχα ανήκει σορός που εντοπίστηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



