Σταμάτης Κραουνάκης για Eurovision: «Δεν με αφορά, είναι πλέον κάτι ξεπερασμένο»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε συνέντευξή του, ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για τη Eurovision, τους νέους καλλιτέχνες, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο γνωστός συνθέτης, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», ανέφερε ότι ο μουσικός διαγωνισμός έχει απομακρυνθεί από την αρχική του μορφή και χρειάζεται ν' ανανεωθεί.
«Η Eurovision δεν με αφορά, είναι πλέον κάτι ξεπερασμένο. Χρειάζεται μια αλλαγή, γιατί δεν θυμίζει τα ωραία πρώτα χρόνια της. Εξαιρώ μόνο τον Γάλλο περσινό διαγωνιζόμενο, που ήταν εξαιρετικός» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τους νέους καλλιτέχνες, ο Σταμάτης Κραουνάκης παραδέχτηκε ότι δεν έχει βρει κάποιον που να τον εντυπωσιάσει. «Οι παλιοί καλλιτέχνες είχαν άλλη αγωγή. Δεν έχω ακούσει κάποιον που να μου τραβήξει την προσοχή, κάποιον που να θυμίζει έναν νέο Πάριο ή Μητσιά» ανέφερε, ενώ επισήμανε τη σημασία της επικοινωνίας και της αυθεντικότητας.
Για τα social media, ο συνθέτης παρομοίασε τη χρήση τους με το να αφήνει κάποιος ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού του. «Όταν εκτίθεσαι στα μέσα αυτά, είναι σαν ν' αφήνεις την πόρτα σου ανοιχτή. Καμαρώνω τους ανθρώπους που μεγαλώνουν όμορφα, μέσα κι έξω», κατέληξε.
Επαναστατική κίνηση στο Ναύπλιο, αν και αποτυχημένη «έδειξε» στον βασιλιά Όθωνα το δρόμο της έξωσης
Τα ποντίκια δεν άντεξαν στον Παράδεισο - Συγκλονιστικό πείραμα του 1968 «δείχνει» ανθρώπινες κοινωνίες της εποχής μας
Όλες οι εξελίξεις στη φλεγόμενη Μέση Ανατολή: Νέο σφοδρό πλήγμα των IDF στην Τεχεράνη - Το Ιράν χτύπησε πετρελαιοφόρο ανοιχτά του Ομάν
Το «κάστρο» των τραπεζών και η οργή της κοινωνίας: Το καρτέλ που έχει γίνει «κράτος εν κράτει» και μια σχέση εμπιστοσύνης που καταρρέει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




