Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου επιστρέφουν στη Eurovision
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τα δύο πρόσωπα που θ' αναλάβουν τον σχολιασμό των ημιτελικών και του τελικού της φετινής Eurovision. Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου, ένα δίδυμο που έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού τα προηγούμενα χρόνια.
Και οι δύο έχουν αποδείξει την αφοσίωσή που έχουν στον μουσικό θεσμό, με την κριτική τους να συνδυάζει γνώση, χιούμορ και σεβασμό προς τους διαγωνιζόμενους. Η χημεία τους είχε αποσπάσει θετικά σχόλια στο παρελθόν, γεγονός που οδήγησε την κρατική τηλεόραση να τους καλέσει ξανά στη θέση των σχολιαστών.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου φαίνεται να δέχτηκαν με χαρά την πρόταση, ανυπομονώντας να βρεθούν και πάλι πίσω από τα μικρόφωνα της Eurovision.
Αντιφάσεις, ερωτήματα και «σκιές» γύρω από το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο: Τι λένε επιζώντες
Οι νέες μαρτυρίες για πολύμηνη οσμή στη «Βιολάντα» και ο φόβος για νέα ανάφλεξη
Τσικνοπέμπτη στο Πικέρμι - «Meat The Stars», ο απόλυτος προορισμός για την Κρεατινή Εβδομάδα
Πώς μια 28χρονη έφαγε κουτάλι των 17 εκατοστών αντί για γιαούρτι και τι συνέβη στο στομάχι της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



