• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κύπρος: Αρνούνται να εγκαταλείψουν το Ακρωτήρι οι κάτοικοι - «Έχουμε περάσει πόλεμο, αυτά δεν είναι τίποτα»Κολωνός: Για ενδοοικογενειακή βία και όχι για τον θάνατο της 31χρονης Νεκταρίας προφυλακίζεται ο σύντροφός τηςΧάος στον Λίβανο: Μαζική αποχώρηση κατοίκων από τη Βηρυτό μετά τις επιθέσεις του ΙσραήλΤραγωδία στα Εξάρχεια: Νεκρός 15χρονος μαθητής που έπεσε από μεγάλο υψόμετρο
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   24.04.2025 13:50 
Newsroom
Newsroom

Big Brother: Πρώτες εικόνες από το σπίτι - «Όλοι το κράζουμε, αλλά το βλέπουμε» λέει ο Λαγούτης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Πέτρος Λαγούτης
Πέτρος Λαγούτης

Το Big Brother επιστρέφει αλλιώς, αλλά πάντα γνήσιο, άμεσο και χωρίς φίλτρα. Ισχυρές προσωπικότητες με άποψη και λόγο, άνθρωποι που τολμούν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους αλλά και άνθρωποι που προτιμούν την πειθώ και τα επιχειρήματα θα αναπτύξουν στην στρατηγική τους υπό το άγρυπνο βλέμμα του Μεγάλου Αδερφού, με στόχο το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ. Θα μάθουμε την ταυτότητά τους στο πρώτο live του νέου Big Brother την Κυριακή 27 Απριλίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ και θα τους γνωρίσουμε καλύτερα στις μέρες που ακολουθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τηλεόραση | 14.08.2024 13:25 
Έρωτες, δακρύβρεχτοι χωρισμοί και ζευγάρια που πληρώνουν για το τέλειο sex room - Ριάλιτι για να «καείς» στις καλοκαιρινές διακοπές

Οι κάμερες στο σπίτι θα καταγράφουν ασταμάτητα τα όσα συμβαίνουν. Όλα όσα διαδραματίζονται θα προβάλλονται σε αληθινό χρόνο μέσα από το skaitv.gr και το ΣΚΑΪ Hybrid. Τα σημαντικότερα γεγονότα θα περιλαμβάνονται στα επεισόδια που θα προβάλλονται Τρίτη με Σάββατο στις 23:15, ενώ κάθε Κυριακή στις 21:00 στο live θα παρακολουθούμε την αποχώρηση.

Παρουσιαστής του ριάλιτι θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τον νέο του ρόλο. «Μου έγινε μία πολύ ωραία δομημένη πρόταση από το κανάλι. Με είχαν διαβεβαιώσει ότι ήθελαν να βάλουν στο παιχνίδι σιγά-σιγά ανθρώπους με πιο ολοκληρωμένη άποψη, χαρακτήρα και ενδιαφέρουσες ζωές πίσω τους. Και επειδή χρόνια τώρα ήθελα να κάνω κάτι στην παρουσίαση, το είδα σαν μια πολύ ωραία αρχή», είπε αρχικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως ξαφνιάστηκε όταν του έγινε η πρόταση, όμως μετά από σκέψη και συζήτηση με τους δικούς του ανθρώπους, δέχτηκε με ενθουσιασμό. «Θα μου άρεσε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, οπότε όταν ήρθε η πρόταση για το ριάλιτι, ξαφνιάστηκα. Τα έβαλα κάτω, το συζήτησα πολύ με δικούς μου ανθρώπους που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους και από τη στιγμή που όλοι μου είπαν προχώρα, δεν είχα κάτι άλλο να σκεφτώ».

Όσο για τα παλαιότερα Big Brother, ανέφερε πως δεν μπήκε στη διαδικασία να τα δει για να μη συγκρίνει τον εαυτό του με προηγούμενους παρουσιαστές. «Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να παρακολουθήσω παλαιότερα Big Brother και να συγκριθώ με τους προηγούμενους παρουσιαστές. Βρήκα πολύ έξυπνο το τρέιλερ και πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Είναι ένα ριάλιτι που όλοι το κράζουμε, αλλά έχει ενδιαφέρον να παρακολουθείς τις ζωές των άλλων, είναι σαν ένα κοινωνικό πείραμα. Θα παρακολουθήσω τα νούμερα, ελπίζω να πάμε καλά», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη

Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ

Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;

Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας

Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Πέτρος Λαγούτης
  • Big Brother
  • ΣΚΑΪ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr