• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   28.04.2025 04:00 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το ιδιαίτερο επεισόδιο

Red Hot Chili Peppers: Γίνονται μαριονέτες για τη σειρά «Love, Death, and Robots» του Netflix

Μία διαφορετική εμφάνιση για το συγκρότημα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
Red Hot Chili Peppers (Copyright: Evan Agostini/Invision/AP)
Red Hot Chili Peppers (Copyright: Evan Agostini/Invision/AP)

Η σειρά των Τιμ Μίλερ και Ντέιβιντ Φίντσερ «Love, Death, and Robots» επιστρέφει στο Netflix στις 15 Μαΐου με 10 νέες ταινίες μικρού μήκους. Το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν παρουσιάζει ένα καστ που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Red Hot Chili Peppers και τον MrBeast.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τηλεόραση | 27.04.2025 04:00 
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Sirens» με την Τζούλιαν Μουρ

Το ιδιαίτερο επεισόδιο

Ο Φίντσερ σκηνοθετεί το πρώτο επεισόδιο, «Can’t Stop», το οποίο αναβιώνει τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers το 2003 στο Slane Castle της Ιρλανδίας, με τους Άντονι Κίντις, Τσάντ Σμιθ και Τζον Φρουσιάντε ως μαριονέτες.

«Μια μοναδική εκδοχή της θρυλικής εμφάνισης των Red Hot Chili Peppers το 2003 στο κάστρο Slane, στην Ιρλανδία, με τους Άντονι Κίντις, Τσάντ Σμιθ και Τζον Φρουσιάντε να "ανασταίνονται" ως μαριονέτες με σχοινιά.Σκηνοθετημένο από τον Ντέιβιντ Φίντσερ, τον άνθρωπο που ξεκίνησε τη διαδρομή του μέσα από βιντεοκλίπ στα ’80s και τις αρχές των ’90s, πριν περάσει στον κινηματογράφο με ταινίες που χαράχτηκαν στη μνήμη», αναφέρεται στην περιγραφή του Netflix.

Άλλα επεισόδια της φουτουριστικής ανθολογίας είναι το «The Screaming of the Tyrannosaur», με τον MrBeast να παρουσιάζει έναν διαγωνισμό μονομάχων με μεταλλαγμένους διαγωνιζόμενους που ιππεύουν δεινόσαυρους.

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Red Hot Chili Peppers
  • Netflix
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr