Eurovision 2025: Υψηλή τηλεθέαση για την ΕΡΤ στον πρώτο Ημιτελικό
Αποθεωτικά σχόλια και για το δίδυμο των παρουσιαστών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και εγκωμιαστικά σχόλια για την επιστροφή της Μαρίας Κοζάκου και του Γιώργου Καπουτζίδη στον σχολιασμό της Eurovision χαρακτήρισαν τη μετάδοση του Α’ Ημιτελικού του κορυφαίου μουσικού διαγωνισμού, που διεξήχθη χθες, Τρίτη (13/05), στη Βασιλεία της Ελβετίας και μετέδωσε η ΕΡΤ1.
Πρωτιά για τη δημόσια τηλεόραση
Τον ημιτελικό παρακολούθησαν κατά μέσο 751.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 1.829.000. Η τηλεθέαση κυμάνθηκε στο 19,1%, ενώ στο δυναμικό κοινό (18 έως 54 ετών) έφτασε το 25% (24,8%).
Πολλοί ήταν και εκείνοι που παρακολούθησαν τον Α’ Ημιτελικό μέσω του Eurovision Channel , του ψηφιακού καναλιού του ERTFLIX , το οποίο για πρώτη φορά διαθέτει υπηρεσίες προσβασιμότητας. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία με τεχνολογία αιχμής που κάνει τη θέαση ξεχωριστή. Σε όλα τα διαγωνιζόμενα τραγούδια υπάρχει υποτιτλισμός, αλλά και διερμηνεία στην ελληνική νοηματική, ενώ το show μεταδίδεται χωρίς καμία διακοπή για διαφημιστικά μηνύματα.
Τέλος, αρκετοί ήταν εκείνοι που μπήκαν νωρίτερα στο κλίμα της 69ης Eurovision, καθώς στις 21:00, συντονίστηκαν με την ΕΡΤ1 για να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Eurovision Night», που παρουσιάζει η Τζένη Μελιτά.
Τι δείχνει η διασπορά για την οσμή αερίου στην Αττική - Ο χάρτης με τις «ύποπτες» περιοχές
«Θα δεχτούν σφαλιάρα»: Αμετανόητος ο Ισραηλινός υπουργός για το βίντεο της ντροπής με τους ακτιβιστές του Flotilla
Στη σκιά του Ελ Νίνιο: Τα 4 πράγματα που μας έμαθαν παλαιότερες επελάσεις του φαινομένου
Βρήκαν «σωσία» του Τραμπ στο Μπαγκλαντές: Το βουβάλι που κάνει θραύση - «Του μοιάζει πολύ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



