Eurovision 2025: Η Klavdia και η ελληνική αποστολή επέστρεψαν στην Αθήνα - Οι πρώτες φωτογραφίες
Μετά την κατάκτηση της 6ης θέσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η Klavdia, ο Φωκάς Ευαγγελινός, οι Arcade αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, καθώς και οι σχολιαστές της ΕΡΤ, Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης, επέστρεψαν στην Αθήνα αργά χθες το βράδυ, Κυριακή (18/05) μετά την καθηλωτική εμφάνιση στην 69η Eurovision, που χάρισε στην Ελλάδα την 6η θέση.
Υποδοχή με χαμόγελα
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα θαυμαστές, φίλοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
Εμφανώς συγκινημένη και ενθουσιασμένη, η Klavdia αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας και ευχαρίστησε, για ακόμα μία φορά, τον κόσμο για τη στήριξη που της πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα. Είπε επίσης ότι η 6η θέση ήταν νίκη για εκείνη, ενώ μιλώντας για τη συμμετοχή της στη Eurovision τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη εμπειρία της ζωής της. «Ελπίζω να είστε περήφανοι», κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είχε κατακτήσει ξανά την 6η θέση το 2013, με το τραγούδι «Αlcohol is free» κι ερμηνευτές τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και τους Koza Μostra. Και τη χρονιά εκείνη το τραγούδι είχε επιλεγεί μέσω Εθνικού Διαγωνισμού που είχε διοργανώσει η ΕΡΤ.
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



