Κάρμεν Ρουγγέρη: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή «Παρέα» - Η ανάμνηση που τη «λύγισε»
Η αγαπημένη ηθοποιός δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της μετά την ερμηνεία της στο τραγούδι «Τα καημένα τα νιάτα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή «Παρέα» της ΕΡΤ με τον Γιώργο Κουβαρά, καθώς η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία ήταν προσκεκλημένη της βραδιάς, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.
Η μαγευτική ερμηνεία
Η αγαπημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης κλήθηκε να ερμηνεύσει – σχεδόν ακαπέλα – το τραγούδι του Αττίκ «Τα καημένα τα νιάτα», με τη μουσική συνοδεία των Μανώλη Φάμελλου, Δώρου Δημοσθένους και Γιώργου Χριστοδούλου. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας, η Κάρμεν Ρουγγέρη λύγισε, με δάκρυα στα μάτια, καθώς οι στίχοι του τραγουδιού της ξύπνησαν αναμνήσεις από τα παλιά.
«Είναι το τραγούδι που λέγαμε με τον άντρα μου», αποκάλυψε με τρεμάμενη φωνή αμέσως μετά το τέλος της ερμηνείας, προκαλώντας τη συγκίνηση και του παρουσιαστή, ο οποίος σχολίασε: «Με συγκινείς και μένα τώρα πολύ. Είναι ωραίο όμως και να συγκινούμαστε με αναμνήσεις ευχάριστες».
Μπλόκα: Οι λωρίδες που ανοίγουν οι αγρότες για να διευκολύνουν τους εκδρομείς - Τι ζητά η ΕΛΑΣ, πού υπάρχουν προβλήματα
Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις - Νέο κύμα κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ
Υπόθεση Επστάιν: Το σοκαριστικό γράμμα σε καταδικασμένο βιαστή - «Ο Πρόεδρος μοιράζεται την αγάπη μας για νεαρά κορίτσια»
Best of 2025: Βραβεία και πρόσωπα της χρονιάς - «Δεν θέλω ου!» (Ep13)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



