Πρωινό Σουσού: Φινάλε με συγκίνηση για την Ελένη Τσολάκη
Η παρουσιάστρια του OPEN έκλεισε έναν κύκλο πέντε χρόνων μέσα από τους δέκτες του καναλιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με δάκρυα στα μάτια και φανερά συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές στην τελευταία εκπομπή του «Πρωινού Σουσού» μέσα από τη συχνότητα του OPEN.
Η τελευταία «Καλημέρα»
Η παρουσιάστρια κλείνει έναν πολύ επιτυχημένο κύκλο στο κανάλι του Κορωπίου μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια και τρεις διαφορετικές εκπομπές. Από τον Ιούλιο του 2021 όταν ξεκίνησε η καλοκαιρινή εκπομπή «Καλοκαίρι Not» μέχρι και τα δύο χρόνια του «Πρωινού Σουσού», η Ελένη Τσολάκη αφήνει τη δική της ιστορία στο OPEN βάζοντας μία τελεία.
Στη σημερινή τελευταία εκπομπή η παρουσιάστρια ξεκίνησε με μεγάλη συγκίνηση λέγοντας την τελευταία καλημέρα μέσα από το OPEN και υποσχέθηκε μία εκπομπή γεμάτη χαμόγελα και συγκίνηση.
Μέσα από ένα συγκεντρωτικό βίντεο η δημοσιογραφική και τεχνική ομάδα του «Πρωινού Σουσού» αποχαιρέτησε την Ελένη Τσολάκη μέσα από όλες τις καλημέρες και τις στιγμές που βίωσε τα πέντε αυτά χρόνια.
Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτισε έναν - έναν τους συνεργάτες της και τους ευχαρίστησε για όλη τη βοήθεια που της έδωσαν. Ξεχωριστή αναφορά έκανε και στον πρόεδρο του καναλιού, Ιβάν Σαββίδη, που της έδωσε την ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια.
Ο στόχος της «γαλάζιας» αυτοδυναμίας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
Νέο κύμα βομβαρδισμών για 6η ημέρα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν δυο γέφυρες και ένα αεροδρόμιο
«Βράζουν» έως και στους 38 βαθμούς Κελσίου τα ελληνικά σπίτια - Τι αποκαλύπτει έρευνα της Greenpeace
Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μάρω Κοντού - Η επιθυμία της οικογένειας και η παράκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




