Παναγιώτης Στάθης: Συγκινημένος στην τελευταία του εκπομπή στο OPEN - «Είναι δύσκολο, ομολογώ»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκινησιακά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Στάθης στην τελευταία του εκπομπή στο OPEN, το πρωί της Παρασκευής 25 Ιουλίου.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ο οποίος από τη νέα σεζόν αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», αποχαιρέτησε την ομάδα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος», τους συνεργάτες του και το κανάλι, ολοκληρώνοντας τη φετινή τηλεοπτική χρονιά και τον κύκλο συνεργασίας τους.
«Είναι δύσκολο, ομολογώ! Τους βλέπω όλους εδώ και συγκινούμαι» είπε ο Στάθης, εκφράζοντας δημόσια τις ευχαριστίες του προς όλους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. «Ευχαριστώ για όλα! Εις το επανιδείν» πρόσθεσε αποχαιρετώντας την ομάδα του σταθμού.
Η επόμενη μέρα
Παράλληλα, οι πληροφορίες περί επιστροφής του, στον ΑΝΤ1, επιβεβαιώνονται, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε επίσημα ότι η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» θα συνεχίσει να προβάλλεται στη ζώνη 6:00 – 9:00 το πρωί.
Ο Παναγιώτης Στάθης είχε δεχθεί πρόταση από την άνοιξη για τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή, ωστόσο τότε τα δεδομένα δεν ήταν ακόμη ξεκάθαρα. Πλέον, φαίνεται πως έχει ήδη στα χέρια του τη σχετική πρόταση, με το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα να ακολουθεί στο πρόγραμμα.
Ξεκίνησαν οι πληρωμές του ΕΛΓΑ μετά την γκάφα ολκής - Τι υποστηρίζει το υπουργείο
Κλιμακώνουν οι αγρότες: Κλείνουν επ’ αόριστον τον σταθμό στον Προμαχώνα για τα φορτηγά
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο καθαίρεσης Καρυστιανού», λέει η Βασάρα
Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



