OPEN: Πρεμιέρα με χαμόγελα και... ενημέρωση για «Ώρα Ελλάδος» και «10 Παντού»
Γιατί η ενημέρωση κάθε πρωί βρίσκεται στη συχνότητα του OPEN!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την πρώτη τους καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή σεζόν είπαν σήμερα, Δευτέρα 25 Αυγούστου, οι δύο πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του OPEN, «Ώρα Ελλάδος» και «10 Παντού».
Το καλωσόρισμα του Μάνου Νιφλή
Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» επέστρεψε με νέα σύνθεση τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, καθώς στο πλευρό του Γιάννη Κολοκυθά θα βρίσκεται ο Μάνος Νιφλής.
Οι δύο παρουσιαστές είπαν την πρώτη «Καλημέρα» λίγο μετά τις 6 το πρωί, γεμάτοι χαμόγελα και αισιοδοξία για τη νέα σεζόν που τους βρίσκει μαζί έπειτα από δύο χρόνια.
Ο Γιάννης Κολοκυθάς υποδέχτηκε με χιούμορ και πειράγματα τον Μάνο Νιφλή, ο οποίος επιστρέφει στην οικογένεια του OPEN έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.
Η πρεμιέρα του «10 Παντού»
Η νέα καθημερινή ενημερωτική ζώνη του OPEN ξεκίνησε με ενημέρωση «Παντού»! Νίκος Στραβελάκης και Μίνα Καραμήτρου υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό από όλη την επικράτεια με μία θερμή καλημέρα, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Με καλοκαιρινή διάθεση, οι δύο παρουσιαστές ξεκίνησαν το νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο με μεγάλες ειδήσεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ από την επικαιρότητα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για την πρόσληψη της συζύγου του Λαζαρίδη στη θέση του στη ΓΓ Ισότητας
Εννέα οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Τουρκία - Συνελήφθη ο πατέρας του δράστη
«Θα σας εξοντώσω όλους»: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον άνδρα που επιχείρησε να εισβάλει σε ξένο σπίτι στις ΗΠΑ
Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Οι πρόγονοι των θηλαστικών γεννούσαν αυγά - Τι έδειξε η μελέτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



