Μίλτος Μακρίδης: «Ήταν λάθος η επιστροφή μου μέσω του ΑΝΤ1»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μίλτος Μακρίδης μίλησε στην κάμερα του «Ραντεβού το ΣΚ», κάνοντας απολογισμό της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μετρώνται τα ποσοστά τηλεθέασης.
Όπως τόνισε, δεν τον ενδιαφέρουν οι αριθμοί και τα social media, καθώς θεωρεί ότι «ο τρόπος καταγραφής είναι ξεπερασμένος και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα».
Δεν δίστασε, μάλιστα, να εκφράσει την απογοήτευσή του για το ότι πολλές εκπομπές δεν σχεδιάζονται με βάση τις ανάγκες του κοινού, αλλά με το τι παίζει ο ανταγωνισμός.
Αναφερόμενος στην εμπειρία του στους «Weekenders», εξήγησε ότι το πρότζεκτ είχε καταφέρει να ξαναφέρει τηλεθεατές που είχαν απομακρυνθεί από την τηλεόραση, ωστόσο –όπως είπε– ο δικός του ρόλος δεν είχε προσδιοριστεί εξαρχής.
«Ήταν λάθος η επιστροφή μου μέσα από τον ΑΝΤ1» υπογράμμισε, προσθέτοντας όμως ότι θα ξαναέκανε τηλεόραση υπό την προϋπόθεση να του προσφερθεί κάτι ουσιαστικό και δημιουργικό.
Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
«Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



