The Voice: Πρεμιέρα σήμερα με κεφάτη κριτική επιτροπή και καλεσμένη την Klavdia
O Γιώργος Καπουτζίδης αναλαμβάνει ξανά την παρουσίαση, ενώ οι τέσσερις coaches Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας, Γιώργος Μαζωνάκης και Έλενα Παπαρίζου επιστρέφουν στις εμβληματικές κόκκινες καρέκλες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Tο πιο αγαπημένο μουσικό talent show επιστρέφει για 11η χρονιά! Το «The Voice of Greece» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και υπόσχεται ένα δυναμικό ξεκίνημα με τη συμμετοχή της Klavdia – της νεαρής τραγουδίστριας που καθήλωσε φέτος την Ευρώπη στην Eurovision 2025 και είχε αναδειχθεί μέσα από το ίδιο το show.
Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή θα συνοδεύεται από νέο προγραμματισμό: το «The Voice» θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, χαρίζοντας στο κοινό διπλή δόση μουσικής και συγκίνησης κάθε εβδομάδα.
Η αγαπημένη παρέα των coaches παραμένει
Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναλαμβάνει ξανά την παρουσίαση, ενώ οι τέσσερις coaches Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας, Γιώργος Μαζωνάκης και Έλενα Παπαρίζου επιστρέφουν στις εμβληματικές κόκκινες καρέκλες, έτοιμοι να διεκδικήσουν ταλέντα και να χαρίσουν απρόβλεπτες στιγμές.
Οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι ανεβαίνουν στη σκηνή με ερμηνείες που σκοπό έχουν να γυρίσουν τις καρέκλες και να βάλουν «φωτιά» στον ανταγωνισμό, αποσπώντας το πολυπόθητο «ναι» από τους coaches.
Η Klavdia, με φρέσκια επιτυχία από τη φετινή Eurovision, όπου συγκίνησε κοινό και επιτροπές, επιστρέφει στη σκηνή που την ανέδειξε.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




