GNTM: Αυτοί είναι οι τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου τελικού - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας και οι ανατροπές
Τα μοντέλα που βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του φετινού τίτλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για προτελευταία φορά εμφανίστηκαν στο πλατό του GNTM οι φιναλίστ του φετινού κύκλου, το βράδυ της Πέμπτης (18/12), στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε από το STAR.
Ο μεγάλος Ημιτελικός
Οι παίκτες και οι παίκτριες βρέθηκαν ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό, καθώς εχθές προέκυψαν τα τέσσερα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν τη νίκη. Στο κρίσιμο αυτό σημείο του διαγωνισμού, δύο διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να αποχωρήσουν οριστικά, μόλις μία «στροφή» πριν τον τερματισμό του ριάλιτι μόδας.
Όπως είθισται, τα εναπομείναντα μοντέλα άκουσαν τα σχόλια και την τελική τους αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τον Άγγελο Μπράτη, τον Έντι Γαβριηλίδη, τον Λάκη Γαβαλά, καθώς και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Από αυτούς, τέσσερις θα εξασφάλιζαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, ενώ οι υπόλοιποι θα έπρεπε να αποχωρήσουν.
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμασιών και την ανταλλαγή απόψεων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε τον λόγο για να ανακοινώσει, ένα προς ένα, τα ονόματα των φιναλίστ. Όπως αποκάλυψε, στον μεγάλο τελικό του φετινού GNTM προκρίνονται ο Ανέστης, η Ειρήνη και η Ξένια.
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια κράτησε στα χέρια της το τελευταίο εισιτήριο, δημιουργώντας έντονη αγωνία: «Έχω ένα μόνο εισιτήριο για τον τελικό και απέναντί μου τρεις: τον Μιχάλη, τον Γιώργο και τη Ραφαηλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τελικά, το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο κατέληξε στον Γιώργο, με τον Μιχάλη και τη Ραφαηλία να αποχωρούν λίγο πριν τον τελικό, προκαλώντας έκπληξη τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στους ίδιους. Μάλιστα, οι δύο παίκτες παραδέχθηκαν ότι πίστευαν πως θα βρίσκονταν στους φιναλίστ, δηλώνοντας με χαμόγελο: «Είμαστε αδιαμφισβήτητα το καλύτερο ζευγάρι του GNTM».
Ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μόδας θα μεταδοθεί σήμερα στις 21:00 μέσα από το κανάλι με το τελικό αποτέλεσμα να καθορίζει τον μεγάλο νικητή του GNTM.
Η νίκη των Δημοκρατικών, τα 450 χαμένα εκατ. του Μασκ και η δύσκολη επόμενη μέρα της τεχνολογικής ελίτ
Στη φυλακή ο ιδρυτής της ΜΚΟ MKO «Παιδική Χαρά» - Τα «έριξε» στον τζόγο και στη «μεγαλομανία»
Έλενα Τοπαλίδου στο ethnos.gr: «Έχω ανάγκη να κοιτάξω τον εαυτό μου στα μάτια, να τον παρηγορήσω, να τον ανακαλύψω»
Ιταλός σεφ απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να βάλει ανανά σε πίτσα! Και μπράβο του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



